Devlet Personel Başkanlığı üzerinden kamu kurumlarına memur alım ilanları açıklandı.

5 kamu kurumu toplamda 140 daimi ve geçici personel alımı yapacak. Alımlarda adaylar kadrolu ya da sözleşmeli olarak istihdam edilecekler. Bilindiği gibi Devlet Personel Başkanlığı ile İŞKUR milli istihdam kapsamında yeni mezun olan adaylara ve iş arayan vatandaşları iş sahibi olmaları için istihdam sağlamaya devam etmekte. Gerek kamu gerek özel sektör ilanlarında her geçen gün yeni ilanlar açıklanıyor. İşin olsa ekibi olarak başvuru detaylarını aktarmaya devam ediyoruz. 4 Şubat tarihinde ilan edilen 3 Kamu kurumu, Bakanlık 83 personel alımı yapacak.

İLKOKUL MEZUNU AŞÇI ALIMI;

Atatürk Orman Çiftliği sürekli işçi alım ilanı açıkladı. Eski hükümlüler arasından başvurularda 4 katı kadar aday noter huzurunda belirlenecek. Adayların ilkokul orta öğretim düzeyinde mezun olmaları istenildi. Kadro olarak aşçı pozisyonda alımlar yapılacak. Adayların eski hükümlü kadrosundaki başvurularda istenilen belgeleri şahsen 4 Mart tarihine kadar teslim etmeleri istenildi.

İlan detayları için tıklayın

80 AVUKAT ALIMI;

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına sözleşmeli olarak 80 avukat personeli alınacak. Bakanlık taşra teşkilatlarında görevlendirilecek olan personellerin Hukuk mezunu olmaları KPSS B gurubu P3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

İlan detayları için tıklayın

EN FAZLA 41 YAŞINDA PERSONEL ALIMI;

Dışişleri Bakanlığına 41 yaşından gün almamış olan adaylar için sözleşmeli sekreter kadrosunda Hamburg Başkonsolosluğunda görevlendirilecek. Adayların ilgili ilana başvurularını 15 Şubat tarihine kadar Türkisches Generalkonsulat, Tesdorpfstr. 18, 20148 Hamburg adresine şahsen ya da posta ile başvuru yapabileceklerdir.

İlan detayları için tıklayın

ÜNİVERSİTEYE SAĞLIK PERSONELİ ALINACAK;

Manisa Celal Bayar Üniversitesi sözleşmeli olarak sağlık personeli alımı yapacak ve hemşire kadrosunda 19 lisans mezunu aday, 5 sağlık meslek lise mezunu aday için başvuru alacak. Sağlık tekniker kadrosunda ise Acil Tıp Teknisyeni bölümlerinden mezun olan 4 kişi istihdam edilecek. Ebe kadrosunda ise Ebe bölümü Lisans mezunu olması gerekmektedir. Diyetisyen 1 kişi istihdam edilecek.

İlan detayları için tıklayın

55 KPSS İLE 24 PERSONEL ALIMI;

Nusaybin Belediyesine yapılacak olan 5 KPSS puanı ile personel alımları 11/01/2019 ile 04/02/2019 tarihleri arasında yapılabilecek. 24 personel alımı için adayların sahip olması gereken başvuru şartlarını işin olsa sitemiz üzerinden erişebilirsiniz. 

Gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulaması ve sosyal medya hesapları;

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA