Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde 04 Şubat 2019 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere, Merkez Yemekhalesinde çalıştırılmak üzere aşçı ve aşçı yardımcısı meslek dallarında toplamda 2 kişilik boşluk ile Eski Hükümlü işçi alımı yapılacak.

Söz konusu ilan Devlet Personel Başkanlığı tarafından ilan edilmiş olup başvuru işlemleri ve detaylı bilgiler Türkiye İş Kurumu tarafından ilan edilecektir. Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylar öncelikle başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar.

Adaylardan En Az ilkokul mezunu ve Ortaöğretim mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, İlgili alım dallarında öğrenim belgesine sahip olmak, Cumhuriyet savcılığından Eski Hükümlü olduğunu gösterir velgeye sahip olmak, Aşçı adayları için En az 5 yıl süre ile aşçılık meslek kolunda çalımış olmak ve bunu SGK dökümü ile belgelemek, Aşçı yardımcısı pozisyonu için ise, Aşçı Yardımcısı belgesine sahip olmak şartları aranacak.

Mülakat sınavında ve Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucu olumlu gelen işe başlatılacak adaydan; Tam teşekküllü devlet hastaneleri veya resmi üniversite hastanelerinin herhangi birinden alacakları sağlık raporunda “ağır işlerde çalışmasında sakınca yoktur” ibaresi bulunmak ta ilanda not olarak düşülmüştür.

Söz konusu ilan Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinde 11 Şubat 2019 tarihinde ilan edilecek olup başvurular 11 Şubat 2019 tarihinden sonra alınacaktır. Başvuru sonrası İŞKUR tarafından iletilecek Nihai listede talebin 4 katı veya altında olması durumunda noter huzurundan kura çekimi yapılacak. Kura çekimi 27 Şubat 2019 tarihinde Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü Sosyal Tesisinde (Emniyet Mahallesi Yeni Çiftlik Caddesi No:6/1 GaziYenimahalle/ANKARA adresinde) noter huzurunda yapılacak olup Mülakat sınavına katılacak adaylar belirtilecektir.

Mülakat sınavı ise 04 Mart 2019 tarihinde saat 14:00 da Ankara'da yapılacak. İlgili ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayarak İlanın tam metnini inceleyebilirsiniz. Ayrıca bunlar gibi ilanlardan anında haberdar olmak için İşin Olsa mobil uygulamasını telefonunuza indirerek ilanlar yayımlandığında anında bildirim alabilirsiniz.