Ticaret Bakanlığı memur alımı başvurularında sona geldik. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Ticaret Bakanlığı bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 18 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacağını bildirmişti. Başvurular KPSS Puanı ile veya KPSS olmakszın alındı. Başvuru sürecinde artık sona geldik. 

Başvurular Sona Eriyor!

Ticaret Bakanlığı memur alımı başvuruları 22 Ağustos 2022 tarihinde başlamıştı ver artık sona eriyor. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını en geç 1 Eylül 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece e-Devlet şifresi ile birlikte Bakanlığın kariyer adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.

18 Memur Alımı Hangi Kadroda Yapılacak?

Ticaret Bakanlığı 18 kişilik bilişim personeli pozisyonu ile 3 Sistem Uzmanı, 4 Kıdemli Sistem Uzmanı, 1 Kıdemli Bilgi Güvenliği Uzmanı, 1 Güvenlik Uzmanı, 1 Kıdemli Ağ Uzmanı, 1 Kıdemli Yazılım ve Entegrasyon Uzmanı, 1 Altyapı ve Konfigürasyon Uzmanı, 1 Fronted ( Önyüz ) Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1 Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1 Mobil Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1 Veri Tabanı Yöneticisi, 1 Kıdemli Java Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı gerçekleştirecek.

Başvuru Şartları Nedir?

Başvuruda bulunacak olan adaylar 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri  sağlıyor olmaları gereklidir. Öte yandan Üniversitelerin dört yıllık eğitim veren Mühendislik bölümlerinden mezun olmuş olmaları gereklidir. detaylı başvuru şartlarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/ticaret-bakanligi-kpss-li-kpss-siz-18-sozlesmeli-bilisim-h42503.html

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Bakanlığın personel alımı için başvuruları KPSS ve YDS Puanı ile değerlendirilecek. Bu kapsamda  KPSS Puanı ile yapılan başvurularda %70 KPSS ve %30 YDS puanı ele alınarak değerlendirme yapılacak.

KPSS Puanı olmadan yapılan başvurularda ise KPSS Puanı 70 olarak ele alınacak ve değerlendirmede %70 KPSS ve %0 YDS puanı hesaplanacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA