Az Önce Resmi Gazetenin 16 Aralık 2021 tarihli yayımladığı ilanlara göre Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Alımı yapacağını bildirildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı branşlarda en az lise mezunu memur alımı yapacak. Başvurular 20 Aralık 2021 tarihi ile başlayacak olan Devlet Memuru Alımı ilanı hakkında detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

BAŞVURU TARİHİ DEĞİŞTİ!

Sahil Güvenlik Komutanlığı Hangi Branşlarda Memur Alımı Yapacak?

Sahil Güvenlik yayımladığı duyuru ile başvuru kılavuzunu yayımlamadı. net olarak branş dağılımı olmasa da bir kısmı Resmi Gazete üzerinde yayımlandı. İşte kılavuz öncesi branş dağılımı:

  • Hizmetli,
  • Berber,
  • Garson,
  • Elektronik Teknisyeni,
  • Hesap Sorumlusu
  • Mali İşler Memuru,
  • Video Montaj Tekniker,

Sahil Güvenlik 31 Memur Alımı Yapacak! Kontenjan Kılavuzu Yayımlandı

Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunu Memur Alınacak!

Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine memur alımları için en az lise mezunu seviyesinde kadrolar duyurdu. Bu yönde Lise Mezunu Hizmetli, Berber, Garson, Elektronik Teknisyeni, Hesap Sorumlusu alınacak.

Ön Lisans mezunu ise Mali İşler Memuru, Video Montaj Tekniker alımları yapılacak. Diğer pozisyonlar için ise Lisans seviyesinde kadrolar kullanılacak.

P94, P93 ve P3 KPSS Puanı Şartı Var!

Devlet Memuru alımı için alımlarda Kamu Personeli Seçme Sınavı puanı kullanılacak. Bu kapsamda 2020 yılı KPSS Puanı geçerli olacak. Adayların Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSp93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden puana sahip olmaları gereklidir.

Yaş Şartı Var!

Diğer Devlet Memuru alımlarında olduğu gibi Askeri komutanlığa yapılacak memur alımları içinde yaş şartı aranacak. Adayların 18 yaşını tamamlamış olmak ve 36 yaşından gün almamış olan adaylar başvuru yapabilecektir.

Bu yönde adayların 31 Aralık 2003 ve daha önce ile 01 Ocak 1986 ve daha sonra doğanlar başvuru yapacak.

Genel Başvuru Şartları Nedir?

KPSS ve Yaş şartları dışında adaylardan 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacaktır. Ayrıca, herhangi bir kurum veya kuruluşta görev yapmıyor olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gereklidir.

BAŞVURU KILAVUZU YAYIMLANDIĞINDA ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Jandarma genel Komutanlığı Devlet Memuru Alımı Devam Ediyor

jandarma Genel Komutanlığı farklı 11 alanda 60 Devlet memuru alımı yapacağını bildirmişti. Jandarma memur alımı başvuruları 6 aralık 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 21 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecektir.

Devlet Memuru alımları Psikolog, Mütercim, Uzman, Mühendis ve Avukat alımlarında yapılacak. Kontenjan Dağılımı ve başvuru şartları için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Jandarma 11 Unvanda 60 Açıktan Devlet Memuru Alımı Başvurusu