Sahil Güvenlik Komutanlığı Memur Alımı sürecinde önemli duyuru yayımlandı. Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından gelmiş olan duyuruya göre sistemde bulunan hata sebebi yüzünden başvuru tarihlerinin değiştiğini bildirdi. Başvuruların 20 aralık 2021 tarihi ile başlamasından sonra gelen duyuru ile başvuru tarihleri değişti. Geşen son dakika duyurusuna göre başvurular ne zaman yapılacak? Yeniden başvuru yapmak gerekiyor mu?

Başvuru Tarihleri Değişti!

Sahil Güvenlik Komutanlığı sondakika duyurusuna göre 2021 yılı Devlet Memuru alımında başvuru tarihleri değişti. Sahil Güvenlik sistemde oluşan proglemler sebebi ile yeni başvuru tarihlerini 24  Aralık 2021 ile 04 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacağını bildirdi. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar başvuru şartları ve diğer bilgiler için aşağıdaki bağlantıya tıklamaları gerekmektedir.

Sahil Güvenlik 30 Memur Alımı Yapacak! Kontenjan Kılavuzu

Başvuru Yapan Adaylar DİKKAT!

Normalde başvuruların adayların tekrar başvuru yapmaları gereklidir. Sahil Güvenlik Komutanlığından gelen duyuruya göre 20 Aralık 2021 tarihinden sonra başvuru yapmış olan adaylar başvurularını 24 aralık 2021 tarihi sonrası başvurularını yenilemeleri gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim