Jandarma Genel Komutanlığı memur alımı hakkında duyuru yayımladı. Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan alım ilanı için başvurular sona erdi. Adayları fazla bekletmeden sonuçları açıklayan Jandarma sınav detaylarını adaylarla paylaştı.

60 Memur Alımı Yapılacak!

Jandarma bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 11 farklı alanda 60 Devlet Memuru alımı yapacağını bildirmişti. Lisans mezunu adaylar içrisinden başvurular 6 Aralık 2021 tarihi ile 22 Aralık 2021 tarihleri arasında alınmıştı. Başvuruların sona ermesi ike adayları fazla bekletmeyen Jandarma sonuçları duyurdu. Sınavlar ise aşağıdaki unvanlar için yapılacak!

  • Psikolog,
  • Mütercim,
  • Uzman,
  • Mühendis,
  • Avukat,

KPSS Değerlendirmesi Tamamlandı!

Başvurular KPSS Puanına före alınmıştı ve P3 puan türünden yapılan başvurular inceleyerek en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar sıralam yapılmıştı ve bu kapsamda Sınvlara 600 aday katılacak.

Sınav Çağrısı Duyurusu Geldi!

Jandarma KPSS puanı ile başvuru almıştı. Söz konusu alınan başvurulara göre sonuçlar 25 Aralık 2022 tarihi ile duyurulmuştu.. KPSS değerlendirmesi tamamlanmış olup en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kdar sıralama yapılmış ve sonuçlar elektronik ortamda adaylara duyurulmuştu.

Ancak 31 Ocak 202 2tarihi ile gelmiş olan duyuru ile Sınav çağrısı duyurusu yapıldı. 

Sonuç Sorgulama Nasıl Yapılacak!

Başvuru sonuçları sadece Elektronik ortamdam sorgulanacaktır. Jandarma Persnel temin adresine giriş yapan adaylar e-Devlet şifresi ile sonuçlarına ulaşabilecekler.

Başvuru Sonuç Sorgulamak Ekranı