Hakimler ve Savcılar Kurulu memur alımı hakkında duyuru geldi. Az Önce gelmiş olan duuruya göre Hakimler ve Savcılar Kurulu memur alımı ilanının ertelendiğini bildirdi. Söz konusu ilana göre Hakimler ve Savcılar Kurulu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı mezuniyetlere sahip VHKİ alımı yapılacağını bildirmişti. Alımlar en az Lise, Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacaktı. Ancak ilan hakkında erteleme kararı geldi.

Erteleme Kararı Resmi gazete'de Duyuruldu!

Daha önce kendi İnternet adresinde duyurulan memur alımın ertelenmesinden sonra 1 Kasım 2022 tarihinde Resmi Gazetede de yayımlandı. Resmi Gazete kararı da şöyledir:

HSK Memur Alımı Duyurusu:

HSK Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Alımı Erteleme Duyurusu

Kurulumuzda istihdam edilmek üzere 21/10/2022 tarihli ve 31990 sayılı Resmi Gazetede, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında ve Kurulumuz resmi internet sitesinde yayınlanan 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/A maddesi gereğince alınacak 6 (altı) veri hazırlama ve kontrol işletmeni alım ilanımızın, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Sınav Komisyonunun 24/10/2022 tarihli ve 2 sayılı kararıyla ileri bir tarihe ertelenmesine karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

VHKİ Alımı İlanı Ne Zaman Yayımlanacak?

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı için ilan tarihi verilmedi. Ancak ilgili alımın Aralık ayında yayımlanması beklenmektedir. İlan hakkında bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/hsk-memur-alimi-vhki-ilani-yayimladi-lise-on-lisans-ve-lisans-h42950.html