Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Memur ve İşçi alımı ilanlarına göre kamuya 2538 kişilik kadro ile Memur ve İşçi alımı yapılacak. Başvurularda artık sona gelindi. Ağırlıklı olarak Bakanlıklar tarafından yapılan alımlar için KPSS li veya KPSS siz personel alımı yapılacak.

Başvurular Sona Eriyor!

Kamuya geçtiğimiz günlerde ve hafta başında yayımlanmış olan ilanlara göre başvurular en geç 30 Aralık 2022 tarihine kadar yapılması gereklidir. 2022 nin son ilanları olarak aktarılan ilan listesi ve ilan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Kamuya 2538 Memur İşçi Alımı Yapan kamu Kurum Kuruluş ve Bakanlıklar!

Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi ( KOSKİ ):

Konya Büyükşehir Belediyesine bağlı olan KOSKİ bünyesine 25 memur alımı yapacak. Bu kapsamda alımlar 11 Mühendis, 4 Veznedar, 10 Memur kadrolarında gerçekleştirilecektir. Başvuru için adaylardan 2022 yılında yapılmış olan KPSS'den P3 puan türünden en az 75 ve 80 puan almış olmak şatı aranacak. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Hazine ve Maliye Bakanlığı:

Bakanlık bünyesine 50 memur alımı yapacak. Alımlar Muhasebe Denetmen yardımcısı kadrosunda gerçekleştirilecek olup başvuru için KPSS'den P47 veya P48 puan türünden en az 75 puan almış olmak şartı aranacak. Ayrıca 35 yaş şartı da yer alacaktır. İlanın detayları İçin Buraya Tıklayınız.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanlığı ( TMSF ):

Toplamda 47 kişilik kadro ile memur alımı yapılacak. Alımlar Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanlığı ( TMSF ) tarafından 7 Fon Denetçi Yardımcısı, 20 Fon Uzman Yardımcısı, 20 Fon avukatı, kadrolarında gerçekleştirilecektir. Başvuru için 35 yaşını tamamlamamış olmak ve KPSS'den en az 65 puan almış olmak gerekiyor. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

İçişleri Bakanlığı:

Bakanlık yapılacak sözlü sınav ile bünyesine 50 memur alımı yapacak. Buna göre alımlar Dernekler Denetçi Yardımcısı kadrosunda olmak üzere 2021 veya 2022 KPSS puanı ile en az 70 puan ile memur alımı sona eriyor. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Sosyal Güvenlik Kurumu ( SGK ):

SGK toplamda 30 kişilik boş kadro ile bünyesindeki eksikliği gidermek için Sosyal Güvenlik Müfettiş Yardımcısı alımı yapılacak. Yapılacak KPSS puan değerlendirmesi ile sınavlara 150 kişi katılacak. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi:

Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak için 38 kişilik boş kadro ile 20 Düz Memur, 10 Mühendis, 5 Mimar, 3 Şehir Plancısı alımı yapacak. Başvuru için KPSS'den en az 70 puan almış olmak gereklidir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ( GSB ):

Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye geneli olmak üzere farklı branşlarda 685 Antrenör alımı yapılacak. Alımlar için KPSSp3 puan türünden en az 50 puan almış olmak gereklidir. Bu kapsamda sonuçların en geç 15 Ocak 2022 tarihine kadar açıklanması bekleniyor. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

TCDD ( Devlet Demiryolları Taşımacılık ):

TCDD İŞKUR aracılığı ile bünyesine toplamda 100 Kamu İşçi alımı gerçekleştirecek. Sadece Ön Lisans mezun olanlar başvuru yapabilecek. Ayrıca 60 KPSS Puan şartı aranıyor. İlan ve kontenjan detayları için Buraya Tıklayınız.

Adalet Bakanlığı:

Bakanlık 2023 yılı kapsamında yayımladığı memur alımı ilanına göre bünyesine 8. ve 9. dereceli kadrolarda 15 kişilik boş kadro için Stajyer Kontrolör alımı yapılacağı açıklandı. Başvurularda 2021 veya 2022 KPSS puanı kullanılarak Taban 70 puan şartı aranacaktır. İlanının detayları için Buraya Tıklayınız.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ( HMB ):

HMB 10 kişilik boş kadro ile Müfettiş Yardımcısı alımı yapılacağı açıklandı. Başvuru için 35 yaş şartı ve KPSS'den en az 80 puan almış olmak şartı aranacak. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Sağlık Bakanlığı:

Sağlık Bakanlığı hafta başında yayımladığı sürpriz ilan ile bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Eski Hükümlü / TMY adaylar içerisinden 1468 kişilik boş kadro ile Temizlik Görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. Başvurular KPSS Şartı olmaksızın sadece İŞKUR üzerinden yapılacaktır. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA