Kamuya memur alımları devam ederken bir yandan bazı ilanlarda başvurularda sona geldik. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre kamuya 176 kişilik kadro ile alım yapılacak. Bu kapsamda 2 Bakanlık 1 Kurum ve 1 belediye tarafından kamuya memur alımı başvuruları sona eriyor. Adaylardan aranan nitelikler ve başvurulara ilişkin şartlar ve ilan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Başvurular Sona Eriyor!

Kamu kurumlarının memur alımı başvvuruları geçtiğimiz günlerde başlamış olup en geç 21 Ocak 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvuru yapacak adaylar aşağıdaki bilgiler doğrultusunda başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir.

176 Memur Alımı Kontenjan Dağılımı:

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilanlar ile, Hazine ve Maiye Bakanlığı, TİKA, Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanlığı ve Karatay Belediyesi tarafından memur alımı yapılacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı:

Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 65 Avukat, 15 Tekniker, 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 38 Büro personeli, 13 Destek Personeli alımı yapacak. Alımlar en az lise mezunu adaylar içerisinden yapılacak olup başvuru için KPSSP94, KPSSP93 veya KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacaktır. Adaylardan aranan özel nitelikler ve Kontenjan Dağılımı özel nitelikler için bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN DETAYLARI: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/hazine-ve-maliye-bakanligi-136-sozlesmeli-personel-alimi-2022-kadro-ve-sartlar-h41021.html

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı:

Bakanlık 2022 yılı için bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda 20 uzman Yardımcısı alacak. Bu kapsamda,3 Hukuk, 3 Kamu Yönetimi, 3 Elektrik Mühendisliği, 2 Jeoloji Mühendisliği, 2 Çevre Mühendisliği, 2 Bilgisayar Mühendisliği, 2 Makina Mühendisliği, 1 Maden Mühendisliği, 1 Endüstri Mühendisliği, 1 Uluslararası İlişkiler alanlarında memur alımı yapılacak.

İLANIN DETAYLARI: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/enerji-bakanligi-2022-yili-20-memur-alimi-uzman-yardimcisi-h40862.html

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı ( TİKA ):

TİKA bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 10 memur alımı yapacak. 9 Farklı alanda olmak üzere sözlü sınav ile uzman yardımcısı alınacak.

İLANIN DETAYLARI: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/tika-10-memur-alimi-ilani-uzman-yardimcisi-h41005.html

Karatay Belediyesi:

Belediye ye 7 kişilik memur kadrosu ile 1 Şehir Plancısı, 4 Düz memur ve 2 Tahsildar alımı yapılacak. Başvuru için adaylardan KPSS şartı aranacak.

İLANIN DETAYLARI: https://www.isinolsa.com/belediye-personel-alimi/belediye-kpss-ile-sehir-plancisi-tahsildar-ve-memur-alimi-karatay-h40753.html