Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur ve personel alımı ilanları ile 10 Belediye ve Bakanlık bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 3493 memur alımı ve personel alımı yapacak. İlgili ilanlar için başvurular 16 Aralık 2022 tarihinde sona erecek olup adaylar İşin Olsa ekibi olarak sizler için hazırladığımız ilan detaylarını inceleyebilirsiniz.

Aşağıda yer alan tüm ilanlar için başvurular 16 Aralık 2022 tarihinde sona erecek. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bilgiler doğrultusunda başvurularını tamamlayabilirler.

10 Bakanlık ve Belediye 3493 Memur Alımı İlan Detayları:

Geyve Belediyesi 6 Memur Alımı:

Belediye bünyesine 6 zabıta memuru alımı yapacak. Lisans mezunu kadın erkek adaylardan Zabıta memuru alımı yapılacak olup adayların KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

İlanın Detayları Burada


Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi 10 Memur Alımı:

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ bünyesine memur alımı yapacak. Toplamda 10 kişilik kadro ile Düz Memur alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Lisans seviyesinde olmak üzere Taban 70 puan ile memur alımı yapılacaktır. Alımlar farklı mezuniyete göre gerçekleştirilcek.

İlanın Detayları Burada


Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı 10 Memur Alımı:

Kültür ve Turizm Bakanlığı bağlı olan YTB bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 5 pozisyon için sınav yapılarak azami 10 sözleşmeli alan uzmanı alınacaktır. Alımlar farklı eğitim seviyesinden gerçekleştirilecek. Başvuru için 45 yaş şartı aranacak olup herhangi bir KPSS şartı talep edilmemektedir.

İlanın Detayları Burada


İçişleri Bakanlığı 50 Memur Alımı:

Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 50 kişilik boş kadro ile Genel İdare Hizmetleri sınıfında istihdam edilmek üzere Boş bulunan 50 kişilik kadroya Stajyer Kontrolör alımı yapılacak. Başvuru için 2021 veya 2022 yıllarında yapılan KPSS'den P9 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

İlanın Detayları Burada


Adalet Bakanlığı 406 Memur Alımı:

Adalet Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 406 kişilik kadro ile farklı şehirlerde istihdam edilmek üzere 132 Psikolog, 52 Pedagog 222 Sosyal Çalışmacı alımı gerçekleştirilecektir. Başvurular için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

İlanın Detayları Burada


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 145 Sözleşmeli Personel Alımı:

ASHB bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 145 kişilik kadro için 5 Elektrik Elektronik Mühendisi, 4 Harita Jeodezi Mühendisi, 3 Makine Mühendisi, 3 İnşaat Mühendisi, 1 Şehir Plancısı, 5 Mimar, 1 Peyzaj Mimarı, 1 Diyetisyen, 2 Kütüphaneci, 2 Elektrik Teknikeri, 1 Sıhhi Tesisat Teknikeri, 1 İklimlendirme ve Soğutma Teknisyeni, 1 İnşaat Yapı Teknisyeni, 2 Mobilya ve Dekorasyon Teknisyeni, 4 Adalet Büro Personeli, 18 Büro Personeli, 8 Büro Yönetimi ve SekrEterlik Büro personeli, 20 Şoför, 4 Yiyecek İçecek Hizmetleri Personeli, 35 Temizlik Personeli, 24 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımları gerçekleştirecek. Başvuru yapacak adayların en az lise seviyesinde 60 KPSS Puanuna sahip olmaları gerekmektedir.

İlanın Detayları Burada


ASHB 2022/3 2636 Memur Personel Alımı:

Aile Bakanlığı tarafından yayımlanan tercih kılavuzuna göre 2828 sayılı kanun kapsamında istihdam edilmek üzere en az ilkokul mezunu adaylar içerisinde 2636 Memur ve personel alımı gerçekleştirilecek. Adaylardna herhangi bir KPSS Şartı aranmayacak. Buna göre, İlkokul Ortaokul İlköğretim Mezunu 362 Kişi, Ortaöğretim ( Lise ) Mezunu 1161 Kişi, Ön Lisans Mezunu 330 Kişi, Lisans Mezunu 783 Kişi olmak üzere 2636 memur alımı yapılacak.

İlanın Detayları Burada


Türkiye Taşkömürü Kurumu 34 İşçi Alımı:

TTK bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 34 kişilik boş kadro ile İŞKUR üzerinden kamu işçi alımı gerçekleştirilecek. Alımlar, 11 Gemici, 8 Demiryolu Yol yapım, Bakım ve Onarımcısı, 3 Tren Makinisti, 3 Gemi makine Kontrolörü, 2 Raylı Sistem Araçları Mekanik Bakım ve Onarımcısı, 2 Kuvvetli Akım Tesisatçısı, 2 Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü, 3 Numuneci Maden Ocağı kadrolarında gerçekleştirilecek.

İlann Detayları Burada


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ 38 Personel Alımı:

Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi bünyesine 9 Su ve Kanal Beden İşçisi, 17 Beko Loder ( Kazıcı - Yükleyici ), 6 Ağır Vasıta Şoförü ( Vidanjör - Kuka - Kamyon - Kambine ), 2 Makine Teknikeri / Makine Teknisyeni, 1 Elektrik Teknikeri / Elektrik Teknisyeni, 3 İnşaat Teknikeri veya Harita Teknikeri alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda herhangi bir KPSS şartı aranmadan personel alınacak.

İlanın Detayları Burada


Muğla Büyükşehir Belediyesi 158 Personel Alımı:

Muğla Büyükşehir Belediyesi şirketi olan DABEL Turizm İnşaat ve Ticaret bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 8 Aşçı, 103 Beden İşçisi Genel, 1 Beko Loder ( Kazıcı - Yükleyici ), 15 Büro İşçisi, 6 Şoför, 1 Eksvatör Operatörü, 1 Gıda Mühendisi, 1 Ziraat Mühendisi, 17 Güvenlik Görevlisi, 3 Büro İşçisi, 1 Harita ve Kadastro Teknikeri, 1 Jeoloji Mühendisi pozisyonlarında KPSS Şartı olmaksızın personel alımı yapılacak.

İlanın Detayları Burada

Editör: TE Bilisim