Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi bünyesinde Türkiye geneli binlerce büro görevlisi ve gişe görevlisi personeli istihdam etmektedir. Yine açık pozisyonlar için Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi çok sayıda büro görevlisi ve gişe görevlisi alımı gerçekleştirmektedir.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi bünyesinde çalışan ve çalışacak olan büro görevlisi, gişe görevlisi personelleri ne kadar maaş almaktadır? Büro görevlisi ve gişe görevlisi mesai saatleri ve görevleri nelerdir?

GİŞE VE BÜRO GÖREVLİSİ MAAŞLARI

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi bünyesinde gişe görevlisi ve büro görevlisi olarak istiham eden personellerin ortalama maaşları 3 bin lira civarındadır. Bu maaşlar hizmet süresine ve çalışılan yere göre değişiklik gösterebilmektedir.

GİŞE - BÜRO GÖREVLİSİ MESAİ SAATLERİ VE GÖREVLERİ

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi bünyesinde çalışan gişe ve büro görevlilerinin çalıştıkları yerlere göre mesai saatleri değişebilmektedir. Sabahları 08.00 - 08.30 arasında mesai başlamakta olan gişe ve büro görevlileri bazı şubelerde 16.30'a kadar bazı şubelerde ise 17.30 - 18.00 - 18.30'a kadar çalışmaktadır. Çalışma süresi şubeye göre değişiklik gösterebilmektedir. Büro ve gişe görevlisi görevleri ise çalıştıkları şubeye gelen vatandaşların yatırım, gönderim vb. gibi işlemlerini halletmektir.

PTT PERSONEL ALIM VE HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ