3600 ek gösterge çalışmalarında yeni gelişme!

Kamu kurumlarında çalışan bir çok kadrodaki görev yapanlara en gösterge çalışmaları için yeni gelişmeler yaşanıyor. Ortalama 600 Tl zam için 3600 ek gösterge çalışmalarında son durum nedir diye merak eden kamu görevlileri için detayları aktarmaya devam ediyoruz.

3 MİLYON ÇALIŞAN ve EMEKLİNİN GÖZÜ ÇALIŞMADA

3 Milyon memur ve memur emeklisini yakından ilgilendiren maaşları en az 500'te artış yaşanacak olan ek gösterge bir çok meslek grubunda artışa neden olacak. Yüz günlük eylem planı ile açıklanan ve ardından TBMM gündeme gelmesi beklenen çalışmada milyonlarca memurun ve emeklilerin gözü çalışmada.

İlk etapta Polis memurları, öğretmen, din görevlileri, idareciler ile hemşirelere uygulanacak olan 3600 ek göstergede artış oranları ise şöyle olacak.

ARTIŞ NE KADAR OLACAK?

Polis memuru emekli maaşı 530 Tl artarken, emekli ikramiyesindeki artış 17 bin 100 Tl artış gösterecek. Öğretmenlerin 525 Tl maaş artışı 17 Bin tl ise ikramiye artışı olacak. İdarecilerin ise 600 Tl maaş artışı ile 19 Bin 300 Tl ikramiye artışı ön görülüyor. Kısa süre içerisinde meclise gelmesi beklenen çalışmada liyakat usulu yükselme için de çalışma yer alacak.

Gelişmelerden anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması ve facebook gurubumuz üzerinden bizleri takip ederek anında bildirim alarak takip edebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA