LC Waikiki Çalışanları Ne Kadar Maaş Alıyor?

LC Waikiki hem yurt içerisinde hem de yurt dışında birçok mağazaya sahip giyim sektöründe hizmet veren bir firmadır. Türkiye de her şehirde, caddelerde ve AVM' lerde mağazası mevcuttur. Firma 1995 yılında kurularak 1000' den fazla şube açmıştır. Bu şekilde hızla büyümeye devam eden LC Waikiki her yaşa ve cinsiyete hizmet veren bir tekstil mağazasıdır.

Firma çalışma saatini en az 9 olarak belirlemiştir. Bu süre içerisine sigara molası, ihtiyaç karşılama, su ve yemek saatleri de eklidir. Personeller dönüşümlü bir şekilde çalışmaktadır. Sabah mağazayı açan müşteri temsilcisi akşam çıkarken, öğlen iş başı yapan müşteri temsilcisi mağaza kapanışını yapmakla görevlidir. Ayrıca LC Waikiki bazı zamanlarda müşteri temsilcisinden fazla saat çalışmasını isteyebilir. Esnek çalışma saatlerine uyacak kişiler LC Waikiki resmi sitesine giriş yaparak iş başvurusu oluşturabilir.

LCWAİKİKİ MAAŞLARI NEDİR?

LC Waikiki müşteri temsilcileri 2020 enflasyon oranlarına göre 2.500 ile 3.000 TL arasında maaş almaktadır. Firma çalışanlarına farklı maaş ödemektedir. Bu konuda çalışan kişinin çocuklu olması, hizmet yılı, satış rakamı, tecrübesi, aile ve eş durumu göz önüne alınarak maaş verilmektedir. Aynı zamanda prim usulü ile belirlenen kotayı aşan müşteri temsilcilerine ek ücret verilmektedir. Diğer bir yandan mağaza çalışanları için yemek ücreti ve yol ücretini de vermektedir.

  • Reyon görevlisi, kasiyer ve depodan sorumlu çalışanlar 2.500-3.000 TL kazanç sağlamaktadır.
  • Mağaza müdürü ve mağaza sorumlusu 3.500 TL maaş almaktadır.
  • Güvenlik görevlisi ve depo görevlisi 2.324-2.500 TL arasında maaş almaktadır.