Ülkemizde beş yıldır faaliyetlerine devam eden ve Türkiye'nin bazı noktalarında hizmetlerini sürdürmekte olan Getir 5. yılını kutlarken bir çok noktaya yeni şubeler açmakta ve aldığı yatırımlar neticesinde büyüme oranlarını artırmayı hedeflemektedir. Peki Getir maaşları nedir, Getir Kurye maaşları ne kadar? Ülkemizde en çok tercih edilen motorsikletli kuryelerin firması olan Getir ne kadar maaş veriyor. Sizler için Getir maaşını haberimize ekledik.

Getir Maaşları Ne Kadar?

Getir kuryeleri aylık olarak 3 bin 150 TL net maaş ve ek 300 TL multinet ödemesi almaktadır. Çalışma saatlerinden hariç olarak mesai yapanlara ek mesai ödemeleri de verilmekte ve mesailerle beraber maaşlar 4 bin TL'ye kadar yükselmektedir.

Getir Personel Şartları Nedir?

Getir bünyesinde çalışmak için motorsiklet ehliyetinizin olması, dinamik olmanız ve insan ilişkilerinde başarılı olmanız gerekmektedir. Günlük olarak vardiyalı usulü ile çalışan personeller neredeyse gün boyu motorsiklet üzerinde direksiyon sallamakta ve ürünleri müşterilere ulaştırmaya çalışmaktadır. Personeller bahşiş, multinet ve mesai hariç 3 bin 150 TL maaş almakta olup multinet, mesai parası ile ücretler 4 bin TL'ye kadar yükseliyor.