Tarım kredi Kooperatifleri Kamu personeli alımı ilanı yayımladı. Personel Aımı faaliyetlerine uzun zamandır devam eden Tarım kredi Kooperatifleri 2021 yılı yeni Personel Alımı ilanı yayımladı. Farklı iki bölge birliği ve farklı şehirlerde olmak üzere toplamda 46 Personel Alımı yapacak. İşin Olsa ekibi olarak hazırladığımız bu haberimizde sizlere alım yapılacak kadrolar ve diğer bilgiler hakkında detayları aktaracağız.

KADRO DAĞILIMI:

Sivas Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliğine: 15 Kooperatif Görevlisi ve 6 Ziraat Mühendisi Alımı olmak üzere toplamda 21 Kamu Personeli Alımı yapılacak.

Malatya Tarım kredi Kooperatifleri Bölge Birliği: 9 Ziraat Mühendisi ve 16 Kooperatif Görevlisi Alımı olmak üzre toplamda 25 Kamu Personeli allınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Tarım Kredi Kooperatifleri adaylardan genel ve özel nitelikler aranacak. Bu kapsamda genel Olarak;

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2. Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak,

3. 03.08.2021 tarihi itibariyle 30 yaşından büyük olmamak, (03.08.1991 ve daha sonra doğanlar müracaat edebilirler.)

4. Erkeklerde askerlikle ilişkisi olmamak veya tecilli olmak,

5. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6. Taksirli suçlar hariç, ağır hapis veya altı ay ya da daha fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile yağma, hırsızlık, dolandırıcılık, hileli iflas, sahtecilik, zimmet, irtikap, rüşvet gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı fiiller, görevi kötüye kullanma, güveni kötüye kullanma, kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, devlet sırlarını açığa vurma, terör eylemlerine katılma ve bu gibi eylemleri tahrik ve teşvik suçları ile kamunun sağlığına ve kamu güvenine karşı işlenen suçlardan biriyle hüküm giymiş olmamak,

7. Görevini yapmaya mani akli ve bedeni hastalığı bulunmamak,

8. Yurdun her yerinde çalışmayı kayıtsız ve şartsız kabul etmek.

Özel Başvuru Şartları:

Ziraat Mühendisi Alımı:

Mühendis alımları için adaylardan KPSS şartı aranmayacak. KPSS siz Personel Alımı için adaylardan, Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgelerinde “Ziraat Mühendisi” unvanına sahip olduklarına dair ibarenin bulunması, Bitki Koruma Ürünleri Bayilik veya Toptancı izin Belgesinin olması gerekmektedir. Ayrıca adayların son 6 aydır alım yapılacak bölgelerde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir.

Tüm KPSS siz personel Alımı diğer ilanlar burada

Kooperatif Görevlisi Alımı Özel Şartları:

Adaylardan 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. Ayrıca, Adayların Tabloda belirtilen Fakülteler (İktisat, İşletme, Siyasal Bilgiler ve İktisadi İdari Bilimler vb.) ile bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kurumlarının belirtilen Fakültelerinden mezun olması gereklidir.

KPSS 60 Puan İle Memur Alımı Yapan Diğer Kurumlar Burada

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Tarım kredi Kooperatiflerine yeni personel alımı için adaylar başvurularına, ilanın yayım tarihi olan 20 Eylül 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 1 Ekim 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece tarım kredi Kooperatifleri Web sayfası üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır.

BAŞVURU KILVUZU VE BAŞVURU EKRANI

DİĞER TÜM KAMU PERSONELİ ALIMLARI BURADA