Milli Saraylar İdaresi 310 işçi personel alımı ilanı yayımlandı. Ocak ayının ilk haftası itibari ile gelmiş olan ilana göre Milli Saraylar İdaresi bünyesindeki eksikliği karşılamak için farklı kadrolarda olmak üzere İşçi Alımı ve Personel Alımı yapacak. İşçi alımları KPSS siz yapılıyorken Sözleşmeli Personel alımları KPSS 60 puan ile gerçekleştirilecek. Söz konusu alımlar Mülakat ile gerçekleştirilecek. Başvuru süreci ve başvuru detayları hakkında bilgiyi sizlerle paylaşıyoruz.

310 İşçi Personel Alımı Başvurusu Başladı!

Milli Saraylar İdaresi bünyesine alacağı işçi personel alımı için başvurular e-Devlet üzerinde başladı. Adaylar başvurularına 3 Ocak 2023 tarihi ile başlamış olup en geç 15 Ocak 2023 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Bu kapsamda başvurular sadece İnternet üzerinden gerçekleştirilecek.

BAŞVURU YAPACAK ADAYLAR İNSTAGRAMDA! SENDE KATIL

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

310 İşçi Personel Alımı Kontenjanları Nedir?

Milli Saraylar İdaresi bünyesine,

  • 79 İşçi Alımı,
  • 231 Sözleşmeli Personel Alımı,

yapacak. Buna göre alımlar işçi alımında 19 farklı alanda ve Personel alımında 9 farklı alanda gerçekleştirilecektir.

İşçi Alımı Kontenjan Dağılımı:

2 Ahşap Oyma Ustası, 1 Ahşap Torna Ustası , 2 Çini Soba Onarım Ustası , 2 Mobilya Döşeme Ustası , 1 Gomalak Cila Ustası , 4 Halı Onarım Ustası , 1 Hasır Onarım Ustası , 5 Mobilya Ustası , 2 Saat Ustası ,3 Terzi Perde Ustası , 2 Cam Ustası 9 Boya Badana Ustası , 8 İnşaat Ustası , 6 İskele Ustası , 9 Marangoz , 8 Motif Taş Ustası , 5 Parke Cila Ustası , 3 Sıhhi Tesisat Ustası , 6 Porselen İmal Ustası ,

Personel Alımı Kontenjan Dağılımı:

1 Çözümleyici, 4 Büro Personeli, 4 Müze Görevlisi, 42 Restoratör, 4 Tekniker ( Elektrik ), 11 Teknisyen, 7 Diğer Teknik Hizmet Personeli, 69 Destek Personeli, 69 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI VE DETAYLARI BURADA

PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI VE DETAYLARI BURADA

KPSS Şartı Nedir?

İşçi alımı için adaylardan herhangi bir KPSS Şartı aranmayacak.

Personel Alımı için ise adayların 2021 veya 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

Nasıl Başvuru Yapılacak?

Adaylar başvurularını aşağıdaki adımları uygulayarak yapacaklar.

BAŞVURU ADRESİ: https://www.turkiye.gov.tr/milli-saraylar-idaresi-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim

1. ADIM: Öncelikle yukarıdaki bağlantıya e-Devlet şifresi ile giriş yapınız.

2. ADIM: Aşağıdaki görselde de göreceğiniz gibi " Yeni Başvuru " adresine tıklayınız.

3. ADIM: İşçi alımı veya Personel alımına başvuru için ilgili alanda " Başvur " seçeneğine tıklıyoruz.

4. ADIM: Açılan ekranda ilanı gözden geçirdikten sonra En altta bulunan " Yukarıdaki bilgilendirme yazısını okudum ve kabul ediyorum. " yazısına tıladıktan sonra " Devam Et " diyoruz.

5. ADIM: Aşağıdaki görselde göreceğiniz gibi başvuru kadrosunu seçmeni ve " Devam Et " yazısına tıklamanız gerekiyor. Sonrasında ise ilgili alanları doldurarak başvurularınızı tamamlayabilirsiniz.

YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA