Ülkemizde bilindiği üzere özellikle açıköğretim fakültesinde en çok tercih edilen bölüm olması dolayısı ile Adalet Meslek Yüksek Okulu mezun sayısı giderek yükselmektedir. Atamaların azalmasına adaylar olumsuz yorumlar yaparken ÖSYM KPSS 2020/2 kapsamında Türkiye Kömür İşletmeleri TKİ, adalet mezunları arasından dava takip memuru alımı yapıyor. Dava takip memuru alımında nasıl başvuru yapılır ve adaylardan aranan şartlar nelerdir?

Dava Takip Memuru Alımı Detayları

Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü Ankara, Kütahya ve Çanakkale şehirleri için dava takip memuru alımı gerçekleştirmektedir. Adayların Adalet önlisans programından veya Adalet Meslek Yüksekokulundan mezun olmak şartını sağlamış olması gerekmektedir. İlanda her hangi bir mülakat yapılmayacak olup KPSS puan üstünlüğüne göre atamalar gerçekleştirilecektir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Üç farklı şehir için dava takip memuru alımı başladı ve 7 Ocak tarihine kadar devam edecek. Adayların müracaatlarını gerçekleştirmek için hemen aşağıdaki linkler yardımı ile diğer detayları öğrenmesi ve başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Hangi Puan ile Nereye Başvuracaksınız? Yardım Postu İçin Giriniz

KPSS 2020/2 Kılavuz Haberine Buradan Giriniz