Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kamu Personeli alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Sosyal Güvenlik Kurumu Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü Kayıt Dışı istihdamla Mücadele Daire Başkanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar seçme sınavı ile Proje kapsamında yapılacak. Ayrıca KPSS siz Personel alımı yapılacak olup kadro dağılımı ve şartlar haberimizin devamında.

8 FARKLI ALANDA PERSONEL ALINACAK!

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

SGK adaylardan başvuru için " Herhangi bir arşiv araştırması olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yurt içi/yurt dışı seyahat engeli bulunmamak, SGK’nın daha önce yürütmüş olduğu projelerde çalışıp işten çıkarılmamış olmak" genel şartları aranacaktır.

Ayrıca her alım yapılacak kadro için adaylardan farklı nitelikler aranacak olup detayları ilanın tam metninden inceleyebilirsiniz.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR!

SGK Personel alımı başvuruları 18 mayıs 2021 tarihinde başlamış olup hala devam etmektedir. Adaylara başvuru için 1 aylık süre verilmişti ve verilen sürenin sonuna gelindi. Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç 18 Haziran 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu yönde başvuru için ve özel nitelikler için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ