Kamuya Memur personel alımları için başvurularda sona geldik. 4 Kurum tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur personel alımı ilanına göre kamuya 669 kişi alınacak. Alımlar farklı kadrolarda yapılacak olup KPSS Puanı şartı ve diğer şartlar talep edilecektir.

İşin Olsa ekibi olarak her daim sizlere güncel ilanları aktarıyoruz. Başvurularda artık sona geldik. Henüz başvuru yapmamı olan adaylar bu haber sayesinde ilanların detaylarına ulaşabilecekler.

Kamuya 669 Memur Personel Alımında Son Gün!

Başvuruları geçtiğimiz günlerde başlamış olan adaylar artık ilgili alımarda başvurularını sona erdirmeleri gereklidir. Aşağıda sizlerle paylaşacağımız kurumlar için başvurukar en geç 9 Eylül 2022 ve 10 Eylül 2022 tarihlerine kadar yapılmış olması gereklidir. Henüz başvuru yapmayan adaylar için 4 günlük süre var ve aşağıdan ilanların detaylarını inceleyebilirsiniz.

Hangi Kurum Memur Alacak?

  • Yüksek Seçim Kurulu,
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi,
  • Yargıtay Başkanlığı,
  • Orman Genel Müdürlüğü,

İlan Kontenjan Dağılımı ve Detayları:

Yüksek Seçim Kurulu 53 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı:

YSK 53 kişilik kadro ile farklı iki alanda personel alımı gerçekleştirecek. Bu yönde kurum merkez teşkilatına 5 Hizmetli alımı ve Taşra Teşkilatına 48 Zabıt Katibi Alımı gerçekleştirecek. En az lise mezunu perosnel alımı gerçekleştirilecek olup öte yandan adayların KPSS'den en az 70 puan almış olmaları gereklidir. Kontenjan dağılımı ve başvuru detayları için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/kamu-personeli-alimi/ysk-53-zabit-katibi-ve-hizmetli-alimi-ilani-2022-en-az-lise-mezunu-h42609.html

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 127 Memur Alımı İlanı:

İBB bünyesine memur alımı gerçekleştirecek. Bu yönde İBB kendi bünyesine ve bağlı olan Fatih Belediyesine memur alınacak.

İBB kendi bünyesinde görevlendirmek üzere 67 kişilik kadro ile 61 İtfaiye Eri ve 6 Zabıta Memuru Alımı gerçekleştirilecek. Başvuru için Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak gerekiyor.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/belediye-personel-alimi/istanbul-buyuksehir-belediyesi-67-memur-alimi-ilani-2022-zabita-h42299.html

Fatih Belediyesi ise 60 kişilik kadro ile 50 Zabıta Memuru ve 10 Düz Memur alımı gerçekleştireceğini bildird. Başvurularda 70 olan KPSS Puanı 60 puana düşürüldü.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/belediye-personel-alimi/istanbul-fatih-belediyesi-60-duz-memur-ve-zabita-memuru-alimi-kpss-h42421.html

Yargıtay Başkanlığı 151 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı:

Yargıtay bünyesine sözleşmeli olarak 151 personel alacak. Alımlar Genel İdare hizmetleri sınıfında yapılacak. Buna göre 151 kişilik kadro ile 60 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 10 Mübaşir, 1 Mütercim –Tercüman (İngilizce), 10 Şoför, 60 Hizmetli, 4 Teknisyen (İnşaat), 6 Teknisyen (Mobilya Dekorasyon) kontenjanlarında gerçekleştirilecektir. Başvuru için adaylardan P94, P93 veya P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/yargitay-baskanligi-151-sozlesmeli-personel-alimi-lise-on-lisans-ve-lisans-h42668.html

Orman Genel Müdürlüğü 338 Sözleşmeli Personel Alımı:

OGM 8 farklı alanda olmak üzere toplamda 338 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. İlana lise, Ön Lisans ve Lisans mezıunu adaylar başvuru yapabilecek. Bu kapsamda OGM alımlar 21 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 101 Destek Personeli, 105 Büro Personeli, 8 Teknisyen, 16 Tekniker, 1 Biyolog, 27 Avukat, 59 Mühendis kadrolarında gerçekleştirilecektir. OGM personel alımı başvuruları 10 Eylül 2022 tarihinde sona erecektir. Öte yandan başvuru yapacak adaylardan en az 60 puan almış olmak şartı istenecektir.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/ogm-8-alanda-338-sozlesmeli-personel-alimi-lise-on-lisans-ve-lisans-h42621.html