Kamuya yeni başvurular alınıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ve personel alımı ilanlarına göre 8 kuruma 682 kişi alınacak. Alımlar 4 Belediye, 1 Kurum ve 3 Bakanlık tarafından gerçekleştirilecek.

En az lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylardan başvuru alınacak. Aynı zamanda P94, P93 veya P3 puan türünden 60, 70 puan alanlar ve bazı kurumlar için KPSS olmaksızın alım yapılacak.

682 Memur Personel Alımı Başvurusu Başlıyor!

Söz konusu olan 8 Kamu Kurumu bünyesine alım için başvurularını 13 Aralık 2021 tarihi itibari ile almaya başlayacak. Yapılacak değerlendirme ve sınav işlemleri sonucunda 682 adayın yerleştirmesi yapılacak.

Başvurular e-Devlet şifresi ile kariyer adresinden, Şahsen ilgili kurumlara ve İŞKUR aracılığı ile alınacak.

İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere başvuruların hafta başı itibari ile yapılacak kurum, Bakanlıklar ve Belediyelerin ilanlarını topladık. Aşağıdaki bilgilerden detaylara ulaşabilirsiniz.

Bakanlıklar 445 Memur Alımı Yapacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 170 Personel Alımı İlanı:

Çevre Bakanlığı 6306 Sayılı afet riski altında alanların dönüştürülmesi hakkında kanun ile 170 Personel Alımı yapacak. KPSS Şartı aranmayacak. Alımlar Merkez ve Taşra teşkilatında olmak üzere 8 farklı ilde alım yapılacak. Başvuru için dört yıllık lisans mezunu olmak gereklidir. Başvuru sonrası değerlendirme yapılacak. Başvurular Elektronik ortamda kariyer adresinden yapılacak.

Çevre Bakanlığı 170 Personel Alımı Detayları Burada

Adalet Bakanlığı 200 Kamu Personeli Alımı İlanı:

Bakanlık KPSS puanına göre 200 Kamu Personeli alımı yapacak. Farklı şehirlerde olmak üzere 200 kişilik kadro ile 50 psikolog, 30 pedagog, 120 sosyal çalışmacı alımı yapılacak. Başvuru için 2020 yılı KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, 35 yaşından büyük olmamak ve alım yapılacak alanda Üniversite mezunu olmak şartları aranacak. Başvuru süreci 27 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek.

Adalet Bakanlığı 200 Personel Alımı Detayları Burada

Ticaret Bakanlığı 75 Ticaret Denetmen Yardımcısı Alımı İlanı:

75 kişilik kadro ile memur alımı yapacağını duyuran Ticaret Bakanlığı taşra teşkilatlarına 13 farklı alanda Ticaret Denetmen Yardımcısı alımı yapacak. Alımlar Ziraat Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Kimya, Gıda Mühendisliği, Biyoloji, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, İktisat, İşletme, Maliye ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik alanlarından yapılacak. Başvuru için KPSS den en az 70 puan almış olmak gereklidir.

Ticaret Bakanlığı 75 Memur Alımı İlan Detayları

Belediyelere 212 Zabıta Memuru, İtfaiye Eri ve Personel Alımı Yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi METRO 150 Personel Alımı İlanı:

İBB METRO İstanbul bünyesine 18 farklı meslek gurubunda 150 personel alımı yapacak. KPSS Şartı aranmayacak olup Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek. Başvurular 31 Aralık 2021 tarihine kadar İBB kariyer adresi üzerinden yapılacak.

İstanbul METRO 150 Personel Alımı Detayları Burada

Şahinbey Belediyesi 50 Zabıta Memuru Alımı İlanı:

Belediye en az 4500 TL maaş ile 50 memur alımı yapacak. Kadın Erkek adaylarda başvuru yapabilecek olup KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak. Başvuru için Üniversitelerin Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme veya İktisadi ve İdari Bilimler lisans programlarından mezun olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartı ile Zabıta Memuru Alımı yapılacak. Başvurular en geç 17 Aralık 2021 tarihine kadar gerçekleştirilecek olup başvurular istenen belgelerle birlikte Belediye ye şahsen yapılacak.

Şahinbey Belediyesi 50 Zabıta Memuru Alımı İlanı Detayları

Karamanlı Belediyesi 4 Memur Alımı İlanı:

Belediye'ye 4 farklı alanda memur alımı yapılacak. Bu yönde alımlar, Muhasebeci, Ekonomist, Tahsildar ve İtfaiye eri alımı yapılacak. Toplamda 4 memur alımı yapılacak olup KPSS puanı 60 puan aranacak. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar istenen belgeleri belediye ye iletmeleri gereklidir.

Karamanlı Belediyesi 4 Memur Alımı İlanı Detayları

Kütahya Belediyesi 8 İtfaiye Eri Alımı İlanı:

Kütahya Belediyesine Ön Lisans mezunu 2 ve Lisans mezunu 6 memur alımı yapılacak olup 60 KPSS Puanı ile 8 İtfaiye Eri alımı yapılacak. En az C sınıfı sürücü belgesi ile memur alınacak. Başvurular en geç 17 Aralık 2021 tarihine kadar yapılacak.

Kütahya Belediyesi İtfaiye Eri Alımı İlanı Detayları

Kamu Kurumu 25 Personel Alımı İlanı:

TÜSEB 25 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı:

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı lise mezunu personel alımı yapacak. 25 Kişilik boş kadro ile Silahlı 11 ve Silahsız 14 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan için başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. En geç 17 aralık 2021 tarihine kadar başvuru alınacak.

TÜSEB 25 Güvenlik Görevlisi Alımı İlanı Detayları

TÜM MEMUR PERSONEL ALIMI İLANLARINI BURADAN TAKİP EDİNİZ