TÜSEB ( Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ) Lise mezunu personel alımı için ilan yayladı. İŞKUR aracılığı ile yapılacak personel alımları için Daimi süreli kadrosu personel alımı İstanbul ve Ankara illeri için yapılacak. Başvurular 13 Aralık 2021 tarihi ile İŞKUR üzerinde başlayacak olan ilan için en geç 17 Aralık 2021 tarihine kadar başvuru alınacaktır. TÜSEB 25 Güvenlik Görevlisi alımı için adaylardan bazı nitelikler aranacak olup tüm nitelikleri taşıyan Kadın veya Erkek adaylar başvuru yapabilecekler.

25 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak!

Resmi Gazetede 9 Aralık 2021 tarihi ile yayımlanan ilan ile Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı 25 personel alımı yapacağını bildirdi. En az lise mezunu olan adayların başvuru yapabileceği ilan için alımlar iki farklı ilde yapılacak.

KPSS Şartı Var mı? Geçerlilik Yılı Nedir?

Resmi Gazetede gelen duyuruya göre TÜSEB Güvenlik Görevlisi alımları KPSS Puanı ile yapılmayacak. İlanda herhangi bir KPSS şartı almayıp KPSS siz personel alımı yapılabileceği görülmektedir. Ancak İlan İŞKUR üzerinde 13 Aralık 2021 tarihinde yayımlanacak olup kesin bilgi başvuru süreci ile belli olacak.

Genel Başvuru Şartları Nelerdir?

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Başkanlığın tüm birimlerinde görev yapmayı kabul etmiş olmak, Vardiyalı çalışmayı kabul etmiş olmak ve Ankara veya İstanbul ilinde ikamet ediyor olmak" şartları aranacak.

Güvenlik Görevlisi Alımı Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

  • Yaş olarak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,
  • 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak, Valilik tarafından düzenlenen Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak,
  • Silahlı Güvenlik görevlisi alımı için ise Aynı kanunun Özel Güvenlik Kimlik (Silahlı) Kartına sahip olmak,

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim