Kamuya yeni ilanlar yayımlandı. 8 Bakanlık ve Kamu kurumu tarafından 2 Eylül Resmi gazetede yayımlanmış olan ilanlara göre 1787 kişilik kadro ile memur alımı ve personel alımı yapılacak. İşin Olsa ekibi olarak sizlere yayımlanmış olan ilanların hepsini tek sayfada sizlerle paylaşacağız. 

Söz konusu 8 kamu kurumu en az lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu memur alımı ve personel alımı yapacak. Öte yandan KPSS Puanı le veya KPSS olmaksızın alım yapılacak. İşte 8 kurumun ilanı:

Adalet Bakanlığı 1500 Memur Alımı İlanı:

Bakanlık 2022 yılı kapsamında 1500 Hakim ve Savcı Alımı ilanı yayımlandı. Yapılacak yazılı ve sözlü yarışma sınavı ile Bakanlık 1200 adlî yargı hâkim ve savcı adayı, 150 avukatlık mesleğinden adli yargı hâkim ve savcı adayı, 150 idari yargı hakim adayı alımı gerçekleştirecek. Başvurular 4 Ekim - 11 EKim 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Adalet Bakanlığı İlanı Detayları İçin Buraya Tıkla

Yargıtay Başkanlığı 151 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı:

Yargıtay Başkanlığı en az lise mezunu adaylar içerisinden 151 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Farklı kadrolarda olmak üzere, 60 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 10 Mübaşir, 1 Mütercim –Tercüman (İngilizce), 10 Şoför, 60 Hizmetli, 4 Teknisyen (İnşaat), 6 Teknisyen (Mobilya Dekorasyon) alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru için en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Yargıtay Başkanlığı personel alımı ilanı Detayları için Buraya Tıklayınız.

Milli Savunma Bakanlığı Orduevi 3 İşçi Alımı İlanı:

MSB Diyarbakır Orduevine personel alımı için ilan yayımlandı. En az lise mezunu adaylar içerisinden 3 Temizlik Görevlisi alımı yapılacak. Herhangi bir KPSS şartı aranmayacak olup Daimi işçi alımı yapılacak.

MSB İlanın Detayları İçin Buraya Tıklayınız.

Kamu İhale Kurumu 10 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı:

Kamu İhale Kurumu bünyesine yüksek maaş ile Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı gerçekleştirecek. Buna göre alımlarda KPSS şartı kulanılacak olup puanı olmayanlarında başvurusu geçerli sayılacaktır. Alım yapılacak kontenjanlar ise, 2 Kıdemli Uygulama Geliştirici, 5 Uygulama Geliştirici, 1 İş Zekâsı Uzmanı (Veri Mühendisi), 1 İş Zekâsı Uzmanı (Veri Analizi ve Raporlama), 1 Ön Yüz Geliştiricisi olmak üzere başvurular en geç 16 Eylül 2022 tarihine kadar yapılması gereklidir.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi 44 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı:

Üniversitenin eksikliği giderilmek üzere 44 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Buna göre en az lise mezunu adaylar içerisinden 2 (Isıtma ve Temizlik, 1 Şoför, 11 Temizlik personeli, 1 basit Bakım ve Onarım, 1 Bahçe Bakım, 15 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve 13 Hemşire alımı gerçekleştirilecek. Başvurular en geç 9 Eylül 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir.

Üniversite 44 Personel Alımı İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Kapadokya Üniversitesi 3 Öğretim Üyesi Alacak

Detayları için Buraya Tıklayınız.

Ankara Medipol Üniversitesi 59 Personel Alımı Yapacak.

Detayları için Buraya Tıklayınız.

Karabük Üniversitesi 17 Personel Alımı Yapacak

Detayları İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim