İŞKUR aracılığı ile TÜSEB Personel alımı başvurusu başladı. İstanbul ve Anlara illerinde 25 kişilik kadro ile personel alımı yapılacak. Başvuru süreci İŞKUR üzerinde başlamış olup başvurular 4 gün sürecektir. TÜSEB Personel alımları belirsiz süreli daimi olarak yapılacak. Peki kimler Güvenlik Görevlisi alımı ilanına başvuru yapabilecek? İş ilanı numaraları nedir?

25 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak!

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı 25 kişilik boş kadro ile 11 Ankara ve 14 İstanbul illerinde alım yapacak. İstanbul alımları Silahsız ve Ankara alımları Silahlı adaylardan yapılacak.

Başvuru şartları ve diğer bilgiler için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

TÜSEB Lise Mezunu 25 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı ilanı

Başvuru Süreci Bugün Başladı!

TÜSEB 25 güvenlik alımı başvuruları 13 Aralık 2021 ( Bugün ) itibari ile başladı. 4 gün başvuru süreci verilmiş olup en geç 17 Aralık 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacak.

Başvurular sadece https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapılacaktır. Başvuru için aşağıdaki ilan numaralarını kullanabilirsiniz.

İstanbul Silahsız 14 Güvenlik Görevlisi Alımı İş İlanı Numarası: 00006454168

Ankara Silahlı 11 Güvenlik Görevlisi alımı İş ilanı Numarası: 00006454231

BAŞVURU EKRANI

Kura Çekimi Yapılacak

İŞKUR tarafından gönderilen listede yer alan adayların kura çekimi 19.01.2022 tarihinde saat 15:00’de TÜSEB İstanbul Yerleşkesinde noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Belirtilen bu tarihte değişiklik olması halinde Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığının (www.tuseb.gov.tr) internet adresinde yer alan duyurular ve insan kaynakları bölümünde yeni kura tarihine ilişkin duyuru yapılacaktır, bunun için adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecektir.