Devlet Demiryolları geçtiğimiz günlerde yayımladığı Kamu İşçi alımı ilanına göre 102 kişilik kadro ile alım yapılacağı açıklanmıştı. İlana başvuruların 11 - 17 Ekim 2022 tarihleri arasında alınması ile adaylar sonuçlara istinaden evrak teslimi ve sözlü sınava katılarak başarılı olan adaylar açıklanmıştır. Söz konusu sözlü sınav sonuçları 2 Aralık 2022 tarihinde açıklanmıştır.

TCDD 102 İşçi Alımı Kontenjanları:

TCDD yayımladığı ilan ile bünyesine, Engelli, Eski Hükümlü ve Sürekli işçi kapsamunda olmak üzere 102 işçi alımı yapılacağını ilan etmişti. Bu kapsamda başvurular aşağıdaki kadrolara gerçekleştirilmişti.

  • Eski Hükümlü, 6 Makine Montaj İşçisi, 5 Alıştırıcı-Montör (İçten Ateşlemeli Motorlar) (Deniz Ve Uçak Motorları Hariç ), 8 Nezaretçi Ve Ustabaşı (Makine Ve Metal Mamuller İmalatı),
  • Engelli,4 Beden İşçisi (Genel)
  • Sürekli İşçi olarak ise, 82 Tren Makinisti alımı yapılacak.

Sözlü Sınav Sonuçları Açıklandı!

TCDD İşçi alımında sözlü sınava katılmış olan adaylar için sonuçlar 2 Aralık 2022 tarihi ile açıklandı.  Buna göre TCDD Genel Müdürlüğü işyerlerine alınacak 82 Makinist işçi, 16 Eski Hükümlü, 4 Engelli işçi alımı sonuçları açıklanmıştır.

Makinist Sözlü sınav sonuçları için tıklayınız.

Eski Hükümlü-Engelli işçi alımı sözlü sınav sonucu için tıklayınız.

Evrak Teslim Tarihi ve Adresleri Belli Oldu!

Adaylar 07.12.2022-23.12.2022 tarihleri arasında evraklarını aşağıda belirtilen işyerlerine teslim edip işbaşı yapacaklardır.

Eski Hükümlü-Engelli Adayların Teslim edecekleri evraklar için tıklayınız.

Makinist adayların teslim edecekleri evraklar için tıklayınız.

Görev Yapılacak İşyerleri:

Halkalı Lojistik Müdürlüğü, Halkalı Marmaray Yolcu Hizmetleri Şefliği, Halkalı Lokomotfi Bakım Atölye Müdürlüğü, Halkalı Vagon Bakım Atölye Müd. - İSTANBUL Personel ve Mali işler Servis Müd.'ne (Adres: Rasimpaşa Mah. Tren Garı Yolu Sokak 34716 Haydarpaşa Gar Binası KADIKÖY/İSTANBUL)

Çatalağzı Lojistik Müdürlüğü, Ankara Lokomotif Bakım Atölye Müd. - ANKARA Personel ve Mali işler Servis Müd.'ne (Adres: TCDD 2. Bölge Behiçbey Tesisleri DATEM Binaları A Blok Anadolu Bulvarı Behiçbey - Yenimahalle/ANKARA)

Divriği Lojistik Müdürlüğü, Kars Lojistik Müdürlüğü, Sivas Lokomotif Bakım Atölye Müd. - SİVAS Personel ve Mali işler Servis Müd'ne (Adres: Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı İstasyon Caddesi No: 1 Merkez-SİVAS)

 Fevzipaşa Lojistik Şefliği, Yenice Vagon Bakım Atölye Müd. - ADANA Personel ve Mali işler Servis Müd.'ne (Adres: Kurtuluş Mahallesi Uğur Mumcu Meydanı 01130 TCDD Gar Yanı Ek bina SEYHAN/ADANA

Editör: TE Bilisim