Nükleer Düzenleme Kurumu işçi alımı yapacak. Az Önce İŞKUR'dan gelmiş olan duyuruya göre Nükleer Düzenleme Kurumu 15 kişilik kadro ile Temizlik Görevlisi alımı yapılacak. Başvuru süreci İŞKUR üzerinde başlamış olup şartları sağlayan adaylar başvurularını gerçekleştirebilecekler. Bu kapsamda yayımlanan ilan ile Nükleer Düzenleme Kurumu İlan numarası ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

15 Temizlik Görevlisi Alımı Yapılacak!

Nükleer Düzenleme Kurumu yayımladığı ilana göre 657 sayılı devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 5 kişilik boş kadro ile Temizlik Görevlisi alacak.

Başvuru Süreci Başladı!

İlan geçtiğimiz gün duyurulmuş olup başvuruların İŞKUR üzerinde alınacağı bildirilmişti. İlgili ilan İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup başvuru süreci Az önce başladı. Adaylar başvurularını 22 - 26 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleştirecekler. Başvurular sadece Elektronik ortamda İŞKUR üzerinden yapılacaktır. Haberin sonundan İŞKUR İlan numarasına ulaşabilirsiniz.

Belge Teslimi Yapılacak!

Türkiye İş Kurumuna (İŞKUR) başvuran adaylar özel şartlarda yer alan belgeler ile Ek-1 de yer alan formu doldurarak 22.08.2022 tarihinden itibaren 29.08.2022 tarihi mesai saati (18.00) bitimine kadar Nükleer Düzenleme Kurumu (Devlet Mahallesi 85. Cadde No:5 Çankaya/ANKARA) adresine bizzat teslim edecektir. Posta vb. yollarla gönderilecek evraklar kabul edilmeyecektir. Süresi içerisinde özel şartlarda yer alan belgeler ile Ek-1 de yer alan formu teslim etmeyenler veya eksik evrak teslim edenler İŞKUR’a başvurmuş olsalar dahi kur’a çekimine dâhil edilmeyeceklerdir.

Kura Çekimi Yapılacak!

İŞKUR nihai liste sonucunda adayların isimlerini kuruma iletecek ve bu sonuçta Kura Çekimi gerçekleştirilecektir. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar 12.09.2022 tarihinde saat 11.00’de Nükleer Düzenleme Kurumu 6 ncı katta noter huzurunda kur’a çekimi yapılacak olup, adaylar noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kur’a çekimine katılamayacaklardır.

BAŞVURU ŞARTLARI VE ÖZEL BELGE NİTELİKLERİ BURADA

İŞKUR İŞ İLANI NUMARASI: 00006980608