Nükleer Düzenleme Kurumu işçi alımı ilanı yayımlandı. İŞKUR üzerinde yayımlanacak olan personel alımı ilanına göre Kontenjan, Şartlar, Başvuru tarihi ve ödenecek ücret belli oldu. Bu kapsamda Nükleer Düzenleme Kurumu üzerinde yapılan duyuruyu İşin Olsa ekibi olarak siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz.

15 Temizlik Görevlisi Alımı Yapılacak!

Nükleer Düzenleme Kurumu görevlendirmek üzere bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum be kuruluşlarında işçi alınmasında Uygulanacak Susl ve Esaslar hakında yönetmelik kapsamunda 657 sayılı devlet memurları kanunun 4/D maddesi uyarınca 15 Temizlik Görevlisi alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

15 temizlik görevlisi alımı için adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir.

  • 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak,
  • Son başvuru tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • İlan tarihi itibari ile alım yapılacak İlde ikamet ediyor olmak,

Mesleki Tecrübe Belgesi Nedir?

- “Radyasyondan Korunma ve Taşınabilir Radyasyon Ölçüm Cihazı Eğitimi” sertifika programına katılmış ve son başvuru tarihi (26.08.2022 ve öncesi) itibariyle söz konusu programa ilişkin onaylı belge sahibi olmak.

- Son başvuru tarihi (26.08.2022 ve öncesi) itibariyle onaylı “Hijyen Eğitimi” belgesine sahip olmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İŞKUR üzerinde alınacak başvurular 22 Ağustos 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 26 Ağustos 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Günlük Ödenecek Ücret Belli Oldu!

Atanma hakkı kazanan işçilere işe başlatıldığı yıl için günlük ücret; İstihdam edilecek işçilere 2022 yılı Asgari Ücret Tespit Komisyonunca belirlenen bir günlük normal çalışma karşılığı belirlenen asgari ücretin %10’u oranında artırılmış olarak günlük brüt 237,27 TL ödenecektir.

İLANIN TAM METNİ,

BEYAN FORMU