İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 225 kişilik kadro ile işçi alımı yapacağını bildirmişti. Başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile 14 Haziran 2021 tarihi ile başlamış olup sona erdi. Adayların ise şimdiden sonuç bekleyişi başladı. Peki Kura çekimi ne zaman yapılacak? Kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Detayları sizlerle paylaşıyoruz.

225 İŞÇİ ALIMI YAPILACAK!

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tüm aşamalar tamamlandıktan sonra bünyesine 225 kişilik kadro ile Temizlik Personeli alımı yapılacak. Bu doğrultuda alımlar, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Erzurum, Iğdır, İstanbul, Kocaeli, Kütahya ve Niğde illerinde yapılacak.

BAŞVURULAR BİTTİ!

Göç İdaresi temizlik personeli alımları 14 Haziran 2021 tarihi ile İŞKUR üzerinde başlamıştı. Başvuru için adaylara verilen 5 günlük süre 18 Haziran 2021 tarihinde bitti. Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 yılı kapsamında alım yapacak olup alımlar 14 Taşra teşkilatında yapılacak.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK!

İŞKUR aracılığı ile başvuru yapan adayların listesi İŞKUR üzerinden oluşturularak Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne iletilecek ve ilgili listelere göre adaylara değerlendirme için öncelikle Kura Çekimi yapılacaktır. İlgili Kura çekimi Göç İdaresi tarafından 29/06/2021 tarihinde saat 10:30’da Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Belirtilen bu tarihte değişiklik olması halinde Göç İdaresi Genel Müdürlüğü internet sitesinde yeni kura tarihine ilişkin duyuru yapılacaktır.

KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İlgili kuraya katılacak adayların kura bitmesinden sonra sonuç maratonu başlayacak. Bu kapsamda Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 225 İşçi alımı için kura sonuçlarını aynı gün açıklaması bekleniyor.

Yapılacak olan kura çekimine göre açık iş sayısının 4 (dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir.

SÖZLÜ SINAV İÇİN BELGE TESLİMİ NE ZAMAN?

Kura çekiminde adı geçen asıl adaylar 30/06/2021 - 09/07/2021 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Çamlıca Mahallesi 122. Cadde No: 4 06370 Yenimahalle / ANKARA adresine elden veya posta yoluyla teslim etmeleri gerekmektedir.

KURA ÇEKİMİNDEN VE SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİNİ ŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA