Reklam

Kahramanmaraş’ta 4.5 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Reklam
Kahramanmaraş'ta 3 Haziran 2026 tarihinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin detayları ve son gelişmeler haberimizde.
Takip Et
Son ilan ve haberleri kaçırma!
isinolsa.com'u Google'da kaynaklarına ekle
Google'da Ekle
Reklam
Reklam

Kahramanmaraş’ta 3 Haziran 2026 tarihinde öğle saatlerinde deprem meydana geldi. İlk verilere göre depremin büyüklüğü 4.5 olarak kaydedildi.

Deprem saat 13:12 sıralarında meydana gelirken, merkez üssünün Kahramanmaraş çevresi olduğu görüldü. Bölgede yaşayan vatandaşlar sarsıntıyı hissederken, deprem kısa süreli paniğe neden oldu.

Depremin Büyüklüğü 4.5 Olarak Görüldü

Mobil deprem takip uygulamalarında yer alan ilk bilgilere göre depremin büyüklüğü 4.5 olarak ölçüldü. Bu büyüklükteki depremler özellikle merkez üssüne yakın bölgelerde hissedilebilir seviyede sarsıntıya neden olabiliyor.

Reklam
KAHRAMANMRAS DEPREM

📲 Artık haberler size gelsin

⚡ Anlık gündem ve sıcak gelişmelerden haberdar olmak için İşin Olsa mobil uygulamasını indir ve Instagram hesabımızı takip et.

Reklam
Reklam
Reklam

Yorumlar (0)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sorumluluk Reddi Beyanı:

www.isinolsa.com, herhangi bir devlet kurumu, resmi kuruluş veya kamu hizmeti sağlayıcısı değildir. Sitemiz, yalnızca özel sektör hizmetleri sunan bağımsız bir platformdur ve devletle veya resmi kurumlarla hiçbir bağlantısı yoktur. Daha fazla bilgi için gizlilik politikamıza buradan ulaşabilirsiniz.

isinolsa.com AI AsistanBu haber hakkında soru sorun
isinolsa.com AI
Merhaba! Kahramanmaraş’ta 4.5 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi haberi hakkında soru sorabilirsiniz.
Sorular yükleniyor...