DPB'de yayımlanan kamu personeli alımı ilanlarına göre Tarsus Üniversitesi KPSS'siz en az lise mezunu personel alımı yapacak. Alımlar Güvenlik Görevlisi pozisyonu için yapılacak olup başvuru şartları ve ilanın detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Tarsus Üniversitesi  sürekli işçi kadrosuna istihdam etmek üzere 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesi gereğince 6 kişilik boş kadro ile özel Güvenlik Görevlisi alımı yapacağını belirtti. Bu kapsamda alımlar İŞKUR üzerinden yapılacak olup başvuru şartlarını ve başvuru bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Tarsus Üniversitesi Güvenlik görevlisi alımı için adaylardan genel olarak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecke herhangi bir sağlık sorunu olmamak, herhangi bir terör örgütü üyeliği olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi genel nitelikler aranıyor.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

En az lise ve dengi okul mezunu olmak,

5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak,

Son başvuru günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşından gün almamış olmak, (20.12.1984-20.12.2001 tarihleri arasında doğmuş olmak),

BAŞVURULAR:

Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, İŞ - KUR’un internet sitesi üzerinden 16-20.12.2019 tarihleri arasında yayımlanacak olup, şartları sağlayan adayların, başvurularını Mersin İş Kurumu İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezlerine şahsen veya www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ