Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesşindeki eksikliği karşılamak üzere geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilan ile 100 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapacağını ifade etmişti. tüm işlemler tamamlanmışken az önce TKGM'den gelen son dakika duyurusu ile Yedek Adaylar içerisinden yeniatama yapacağı ilfade edildi. Bu yönde Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu aeviyesinde atama yapılıyor.

54 Yedek Aday Ataması Yapılacak!

apu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkez ve taşra birimlerinde çalıştırılmak amacıyla alınacak 100 adet Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna atanmaya hak kazandığı halde, atanmak için başvurmayan veya atama hakkından feragat eden adayların yerine ekli listede isimleri belirtilen yedek adayların atamaları yapılacaktır. Bu kapsamda

  • Lise Mezunu 21 Kişi,
  • Ön Lisans Mezunu 14 Kişi,
  • Lisans Mezunu 19 Kişi, 

olmak üzere yeni 54 kişiin ataması yapılcak.

Belge Teslim tarihi Açıklandı!

Yedek aday olarak atanmaya hak kazanan adaylar belgelerini 6 Nisan 2022 tarihi ile 29 Nisan 2022 tarihleri arasında Elektronik ortamda belge teslimi yapılacak. Belgeler Son başvuru günü saat:23:59 'a kadar (https://sinavbasvuru.tkgm.gov.tr) internet adresinden giriş yapılmak suretiyle elektronik ortama aktarılacaktır. 

Sisteme belgeleri yüklemeyen adayların ataması yapılmayacak olup ferahat edilecektir.

Güvenlik Görevlisi Ataması İçin İstenen Belgeler:

1. Son altı ay içerisinde çekilmiş, Kılık Kıyafet Yönetmeliğine uygun fotoğraf sisteme yüklenecektir.

2. Personel Beyan Formu (https://sinavbasvuru.tkgm.gov.tr adresinde yer alan form elektronik ortamda doldurulduktan sonra çıktısı alınarak ıslak imza ile imzalanıp taranarak sisteme yüklenecektir.)

3. Mal Bildirimi Formu (https://sinavbasvuru.tkgm.gov.tr adresinde yer alan form elektronik ortamda doldurulduktan sonra çıktısı alınarak ıslak imza ile imzalanıp taranarak sisteme yüklenecektir. Formun “Görevi” kısmına “Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi” yazılacaktır.)

4. Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi (https://sinavbasvuru.tkgm.gov.tr adresinde yer alan form elektronik ortamda doldurulduktan sonra çıktısı alınarak ıslak imza ile imzalanıp taranarak sisteme yüklenecektir. Formun “Unvanı” kısmına “Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi” yazılacaktır.)

5. Adli Sicil Kaydı Belgesi (e-Devlet Kapısı "www.turkiye.gov.tr" adresinden alınan belge sisteme yüklenecektir.)

6. Askerlik Durum Belgesi (e-Devlet Kapısı "www.turkiye.gov.tr" adresinden alınan belge sisteme yüklenecektir)

7. KPSS sonuç belgesi

8. Diploma veya geçici mezuniyet belgesi

9. Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı (önlü-arkalı)

10.Sağlık Raporu "Güvenlik görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmadığını" gösteren heyet raporu (Tam teşekküllü Devlet veya Üniversite Hastanelerinden alınacak raporda adayların boy ve kilo bilgilerinin mutlaka belirtilmesi gerekmektedir.)

11.Özel Güvenlik Kimlik Kartı (önlü-arkalı)

Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Lisans) Yedek Aday Listesi

Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Önlisans) Yedek Aday Listesi

Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Lise) Yedek Aday Listesi