Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanan ilana göre İstanbul Beykoz Belediyesi personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanmış olan ilana göre İstanbul Beykoz Belediyesi bay ve bayan kadrolardan oluşan Güvenlik Görevlisi alımı yapacak. İşin Olsa ekibi olarak sizler için bu haberimizde ilgili ilan hakkında detayları aktaracağız.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Alım Yapacak Belediye: İstanbul Beykoz Belediyesi Halk Pazarı ve Ticaret A.Ş.

Toplam Alım Sayısı : 25

Meslek Adı : Güvenlik Görevlisi

Deneyim Süresi : 0-3 Yıl

Çalışma Süresi: Belirsiz Süreli

Bu bağlamda İstanbul Beykoz Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 25 kişilik boş kadrosu ile Silahlı Silahsız 25 güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirecek. Bu bağlamda 25 kişilik boşluk ile 23 Erkek aday ve 2 Bayan aday alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Yayımlanan ilana göre adaylardan bazı nitelikler aranacak. Bu yönde adaylar Vardiyalı şekilde çalışacak olup bunu kabul etmeleri gerekmektedir. Bunun dışında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 20 yaş ile 30 yaş arasında bay bayan aday olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, En az lise mezunu olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Silahlı Silahsız özel güvenlik kimliği bulunmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için 175 cm ve bayan adaylardan için 165 cm boyundan kısa boylu olmamaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularına 17 Haziran 2019 tarihi itibari ile başlayabilecek ve en geç 21 Haziran 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Ayrıca başvuru yapmış olan adaylar için 26 Haziran 2019 tarihinde saat 10:30 da mülakat ve görüşme yapılacak.

Adaylar başvurularını Başvuru Formu, Adli Sicil arşivi, İkametgah belgesi ve 1 adet fotoğraf ile birlikte şahsen başvuru yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için ve ilana ulaşmak için Buraya Tıklayınız.