Gelir İdaresi Başkanlığı 337 Kamu personeli Alımı yapacak. Geötiğimiz günlerde yayımlanarak başvurusu başlamış olan Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı için sonuçlar açıklandı. Adaylar GİB tarafından belirtilen tarihler arasında Giriş sınavına katılacaklar. Sınav Giriş belgeleri nedir? KPSS Taban puanı kaç oldu? Tüm detayları sizlerle İşin Olsa ekibi olarak paylaşıyoruz.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Gelir İdaresi Başkanlığı 2021 yılı için bünyesine 337 kişilik kadro ile farklı şehirlerde olmak üzere Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların 01-10 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılmasının ardından sonuçlar açıklandı. Adaylara sonuçlar 2 gün içerisinde açıklandı. Bu yönde Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı Giriş Sınavı 1-11 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Gelir İdaresi Başkanlığı bu yönde resmi internet adresi üzerinde,

1-11 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacak Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi Giriş Sınavı ilanında belirtilen illere ilişkin KPSSP93 puan türünden taban puanları ve katılacak adaylar ile sınav giriş yerleri açıklandı.

Adayların; sınav yerlerinde kendileri için belirtilen tarihte saat 09.00’da hazır bulunmaları gerekmektedir.

Adayların sınava girebilmeleri için Sınav Giriş Belgesi ile birlikte, T.C. kimlik numarası ve fotoğrafı bulunan; Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı/Kimlik Kartı, sürücü belgesi veya kullanım süresi dolmamış pasaport belgesinden en az birini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Bunlardan en az birinin olmaması durumunda aday sınava alınmayacaktır.

Ayrıca; adayların sözlü sınava gelirken, geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik görevlisi kimlik kartını getirmeleri ve Sınav Kuruluna ibraz etmeleri zorunludur.

açıklamasını yaptı.

KPSS TABAN PUANI KAÇ?

Gelir İdaresi Başkanlığı yayımladığı duyurusunda KPSS Taban puanlarıda belirtti. Yayımlanan ilana göre Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesine Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için KPSS Taban Puanı 70 olarak belirtilmişti. Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre Taban puanların bulunduğu tablo da sorun görülmektedir. En kısa sürece sorunun düzeleceğini ön görmekteyiz.

SINAV SONUÇLARININ DUYURULMASI 

Sözlü sınavda başarılı olan adayların ad ve soyadlarının yer aldığı listeler Başkanlık internet sitesinde (http://www.gib.gov.tr) yayımlanmak suretiyle duyurulacaktır.

Sözlü sınav sonuçlarına, duyurunun yapıldığı günü takip eden tarihten itibaren 5 (beş) iş günü içerisinde dilekçe ile itiraz edilebilir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. İtirazlar, sınav kurulu tarafından incelenecek ve en geç 5 (beş) iş günü içinde karara bağlanarak sonuç ilgiliye bildirilecektir.

Taban KPSS puanının bulunduğu hatanın giderilmesi durumunda anında bildirim almak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indiriniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

SİZ KAÇ PUANLA BAŞVURU YAPTINIZ? YORUMLARA YAZINIZ.