Garanti Bankası resmi internet sitesinde yayımlamış olduğu ilana göre bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı 2 şehir için Güvenlik Görevlisi Alımları ilanı yayımladı. İşin Olsa ekibi oalrak sizlere haberimizde alım yapılacak şehirler, Başvuru şartları ve Başvuru bilgileri hakkında detaylı bilgiler vereceğiz. 

Garanti Bankası Türkiyede hizmet eden ve müşteri sayısı ile Türkiyenin önde gelen banklarından birisiniz. 31 Mart 2016 verilerine göre Garanti Bankası Türkiye'de 972 şubesi ile bizlere hizmet ediyor. Bu kapsamda açılan yeni şubelerindeki eksikliği karşılamak için veya mevcut şublerindeki personel eksikliğini gidermek için yeni personeller alıyor. Sizde Garanti ailesinin bir parçası olmaya ne dersiniz? İşte Garanti Bankası Banka Personel Alımları şöyledir.

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER VE GENEL ŞARTLAR!

Garanti Bankası bünyesine güvenlik görevlisi alacak. Bu kapsamda Tekirdağ Şubelerine ve İstanbul Şubelerine alım yapılacak.

Adaylardan genel olarak ise, En az Lise Mezunu olmak, Silahlı Güvenik kimliğine sahip olmak, Sağlık açısından görevini yerine getirmesine herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için Askerliğini yapmış olmak, Esnek zamanlı olarak çalışabilecek olmak, Disiplinli ve Sorumluluk sahibi olmak, Tercihen herhangi bir sektörde güvenlik görevlisi pozisyonunda minimum 1 yıllık deneyimli olmak şartları aranır.

Ayrıca istanbul ili için Erkek veya Kadın adayların başvuru yapabileceğini belirtmek isteriz. Tekirdağ ili için ise şartlara bakıldığında sadece erkek adaylar alınacak. Bu yönde adaylardan özel olarak, Minimum 1.75 cm boyunda olmak, Çerkezköy, Kapaklı ve yakın çevresinde ikamet eden ya da edebilecek olmak gibi nitelikler belirtiliyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

ilgili ilanlara başvuru yapacak adaylar öncelikle yukarıdaki nitelikleri taşımaları gereklidir. Bu bağlamda aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantıya girerek üyelik bilgileriniz ile giriş yaparak Garanti bankası Güvenlik Görevlisi alım ilanlarına başvuru yapabileceksiniz.

BAŞVURU ADRESİ: https://garantilikariyer.garanti.com.tr/Default.aspx?ReturnUrl=%2fHome%2fWelcome.aspx