İŞKUR üzerinden silahlı Silahsız 752 güvenlik görevlisi alınacak. İŞKUR üzerinden özel sektöre ve kamuya toplamda 752 güvenlik görevlisi alımı ilanı için haber detayımızı okuyabilirsiniz. İŞKUR üzerinden yapılacak ilanlar da yaklaşık 36000 personel alımı yapılıyor. İ̇ŞKUR iş ilanları kadrolarından bir tanesi de güvenlik görevlisi kadrosu.

Özel sektör firmaları ve kamu kuruluşları yayınladıkları personel ilanlarında 752 güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Bu alımların büyük bir kısmını özel sektör firmaları yapıyor. Alımlarda başvuruda bulunacak adayların tüm detaylarını ve bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz.

ALIM YAPILACAK BİRİMLER

Güvenlik Görevlisi (Silahsız) kadrosu için 34, Güvenlik Görevlisi (Silahlı) kadrosu için 32, Güvenlik Görevlisi (Eğitim Kurumları) kadrosu için 2 ve Güvenlik Görevlisi kadrosu için 684 personel alım yapılacak.

BAŞVURU VE BAŞVURU ŞARTLARI

Güvenlik görevlisi alımlarına başvurmadan önce adayların başvuru koşullarını okuması ve öğrenmesi gerekiyor. başvuru koşulları sağlamayan adayların yapmış olduğu başvurular geçersiz olarak sayılıyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, görevini yapmaya engel bir sağlık sorununun bulunmaması, en az lise mezunu olmak, başvuru yapılacak firmanın istemiş olduğu belgelere sahip olmak, askerliğini yapmış olmak ya da tecilli olmak firmalar tarafından belirlenen yaş aralıklarında olmak, vardiyalı çalışma sistemini ayak uydurabilmek, alım yapılacak şehirde ikamet ediyor olabilmek.

İLANLAR VE BAŞVURU