Bilindiği üzere 2017 yılına girilmesi ile pek çok kamu kurumu ve bakanlıklar hazırlamış oldukları performans raporlarını kamuoyuna duyurmuştu. 2017 yılına girildikten sonra Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) tarafından kamuoyuna duyurulan performans raporunda 2 bin 850 güvenlik görevlisi alımı yapılacağı belirtilmişti.

Buna göre Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ)'nin yıl içerisinde toplam 2 bin 850 kişilik güvenlik görevlisi alımı yapması beklenmektedir. Peki alımlar ne zaman yapılacak ve detaylar nedir.

SESİNİZ OLUYORUZ

İşin Olsa ekibine sosyal medya aracılığı ile çok sayıda adayın müracaat etmesi ile bu özel içeriği oluşturduk. Buna göre İşin Olsa ekibi ve binlerce aday Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ)'nin 2 bin 850 kişilik güvenlik görevlisi alımı yapmasını bekliyor.

DHMİ 2 BİN 850 Güvenlik Görevlisi Alacak haberimizi 7 Mart 2017 tarihinde kamuoyuna duyurmuştuk. DHMİ'nin performans programında 2 bin 850 kişilik güvenlik görevlisi alımı yapması gözüküyor ancak Temmuz ayının bitmesine sayılı günler kala hala bir ilan yayımlanmadı.

NE ZAMAN ALIM YAPILACAK

DHM'nin 2 bin 850 kişilik güvenlik görevlisi alımını bu sene yapması bekleniyor. İlan ne zaman yayımlanacak bilinmiyor ancak bir sorun olmadığı sürece yıl sonuna kadar 2 bin 850 kişilik güvenlik görevlisi alımı ilanının DHMİ tarafından hazırlanarak kamuoyuna duyurulması beklenmektedir.

TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ