İstanbul'da bulunan Atatürk Havalimanında bulunan boş pozisyonların doldurulması için ilan verilmekte ve aynı zamanda online iş sitelerinde de pozisyon hakkında duyuru yapılmaktadır. Geçtiğimiz haftalarda yapılan bombalı saldırının ardından Atatürk Havalimanında aramalar daha sıkı yapılmaya başlandı. Şuanda Atatürk Havalimanında sivil ve resmi olmak üzere çok sayıda Güvenlik Personeli, özel güvenlik görevlilerine yardım etmeye devam ederken aramaların daha hızlı olması ve açığın olmaması için Atatürk Havalimanına yeni güvenlik görevlisi alımı yapılacak

Kimler Başvurabilir

Atatürk Havalimanında istihdam etmek üzere özel güvenlik görevlisi alınacak peki alınacak olan bu kadro için adayların nelere sahip olması gerekiyor.

Lise mezunu
en fazla 32 yaşında ya da daha genç
Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip
Erkek adaylar için askerlik konusunda sıkıntısı bulunmayan
Diksiyonu düzgün
Vardiyalı çalışma sistemine yatkın
Sağlığı iş yapabilir vaziyette olan
En az 1.78 boyunda
Sicili temiz
Sözlü iletişimi kuvvetli

Yukarıda belirtilmiş olan nitleliklere sahip olan tüm Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olan adaylar Atatürk Havalimanında Güvenlik Görevlisi olarak istihdam etmek için başvuru yapabilir. Söz konusu kadro için başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip etmesi gerekmektedir. Aynı zamanda alınacak güvenlik görevlisi sayısı hakkında her hangi bir duyuru yapılmadı.

www.kariyer.net/is-ilani/tav-ozel-guvenlik-hizmetleri-a-s-guvenlik-gorevlisi-1443075