Türkiye İş Kurumu aracılığı ile çok sayıda firma farklı pozisyonlar için personel alımı ilanı yayımlamaktadır. Söz konusu ilanlar ilgili kurumlar tarafından hazırlanmakta ve İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir.

İŞKUR üzerinden en çok rağbet görülmekte olan kadrolardan olan Güvenlik Görevlisi pozisyonu için Türkiye geneli toplam 5 bin 250 kişilik personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor ve güvenlik görevlisi alımı detatyları nedir.

DETAYLAR

Başvuru Muatap: İŞKUR
Alınacak Personel: 5 Bin 250
Alınacak Pozisyon: Silahlı ve Silahsız Güvenlik Görevlisi

HANGİ FİRMALARA ALIM YAPIYOR

İŞKUR ilanlarına bakıldığında toplam 5 bin 250 kişilik güvenlik görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor.

TRVİP KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.MERKEZ
ICS ÖZEL GÜVENLİK KORUMA VE EĞİTİM HİZM LTD ŞTİ 
PRO-NAM GRUP ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ. 
İZMİR MANİFATURA TUH.KAN.TOP.SİTESİ
TEPE SAVUNMA VE GÜVENLİK SİS.SAN.A.Ş.

BAŞVURULAR

Yukarıda verilmiş olan firmalar başta olmak üzere çok sayıda farklı firma toplam 5 bin 250 kişilik güvenlik görevlisi alımı yapmaktadır. Alımlar silahlı ve silahsız olarak yapılmakta olup müracaatlar için aşağıdaki siteyi takip edecek olan adaylar kendi illerinde alım varsa İŞKUR şubelerinden ya da internetten başvuru yapabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ