İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdüren Jandarma Genel Komutanlığı çok sayıda askeri personel alımları gerçekleştirmeye devam ederken uzman erbaş, astsubay ve subay rütbesinde görev yapmakta olan Jandarma Özel Harekat JÖH personelleri en seçkin birlikler olarak bilinmekte ve pek çok kişi tarafından hayal edilen mesleklerden bir tanesidir. Peki Jandarma Özel Harekat JÖH maaşları ne kadar, JÖH branşında görev yapan askeri personeller ne kadar maaş alıyor?

Jandarma Özel Harekat JÖH maaşları rütbeye göre değişiklik göstermektedir. Çünkü Jandarma Özel Harekat branşında görev yapan uzman erbaş, astsubay ve subay bulunmakta olup rütbeler ve kıdemler arttıkça yine JÖH personelinin ailevi ve eğitim durumlarına göre maaşlar da değişiklik blunuyor. Yine Jandarma Özel Harekat personellerinin maaşları görev yaptığı il ve bu ilin zorluk derecesine göre de farklılık göstermektedir.

JÖH Maaşları Ne Kadar?

Jandarma Özel Harekat JÖH personeller tüm tazminatlar ve ek ücretler ile 50 Bin liraya kadar yükselen tutarda maaş alabilmektedir. Adayların burada dikkat etmesi gereken şudur ki bu tutarlar uzman erbaş, astsubay, subay rütbesine göre, ailevi duruma ve askeri personelin eğitim durumuna göre değişiklik göstermektedir.