Belediyelere memur alımı başvurusu başlıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre farklı belediyeler bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere 129 Memur alımı yapılacak. İlgili Belediyelerin ilanlarına başvurular başlıyor. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar aşağıdaki bilgileri inceleyerek Belediye Memur alımı ilanlarını inceleyebilirsiniz. İşin Olsa ekibi olarak sizlere Anlık güncel belediye memur alımı ilanlarını aktarıyoruz. 

4 Belediye 129 Memur Alımı Yapacak!

Belediyeler bünyesindeki eksikliği karşılamak için yayımladıkları ilanlara göre toplamda 129 memur alımı yapacak. Bu kapsamda alım yapılacak kadrolar,

  • Düz Memur,
  • Zabıta Memuru,
  • Mimar,
  • Mühendis,

kadrolarında olmak üzere 129 memur alacak.

Hangi Belediye Memur Alacak ve Kontenjan Dağılımı Nedir?

Yayımlanmış olan ilanlar ile,

Sancaktepe Belediyesi; 25 kişilik Zabıta Memuru kadrosu ile, Lise mezunu 8, Ön Lisans mezunu 8 ve Lisans mezunu 9 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Kadıköy Belediyesi: 11 Zabıta memuru kadrosu ile 5 Ön Lisans ve 6 Lisans mezunu zabıta alacak.

Bahçelievler Belediyesi: 68 kişilik memur kadrosu ile, 40 Düz Memur, 7 Mühendis, 1 Peyzaj Mimarı, 20 Zabıta Memuru,

Esenler Belediyesi: 25 Zabıta Memuru kadrosu ile  Ön Lisans mezunu 15 Zabıta Memuru, Lise Mezunu 10 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Belediye Memur Alımı Başvuru Şartları Nedir?

Belediyelere memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında Belediye Zabıta yönetmeliği ve İlk Defa atanacaklara uygulanacak atama yönetmeliği ile genel ve özel şartlar aranacak.

Başvuru Genel Şartlar Nedir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi şartlar aranacaktır.

Başvuru Özel Şartları Nedir?

  • Adaylardan KPSS şartı olarak 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  • Zabıta Memuru alımı için Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak,

gibi şartlar aranacak.

Başvurular Başlıyor!

Belediyelerin memur alımları için başvurular Hafta başında olmak üzere 23 Ocak 2023 tarihi ile başlayacak olup en geç hafta sonuna kadar devam edecektir. İlanların başvuruları hakkında ve detaylarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Sancaktepe Belediyesi memur alımı ilanı

Kadıköy Belediyesi Memur Alımı İlanı

Bahçelievler Belediyesi memur alımı ilanı 

Esenler Belediyesi memur alımı İlanı