Kadıköy Belediyesi bünyesindeki memur ihtiyacını karşılamak üzere memur alımı ilanı yayımlandı. Söz konusu yayımlanan ilana göre Kadıköy Belediyesi toplamda 11 kişilik kadro için Zabıta Memuru alımı yapacak. 2023 yılı Zabıta Memuru alımı kapsamında yayımlanan ilana göre alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanun kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre KPSS Puanı ile memur alımı gerçekleştirilecektir.

Kontenjan Detayları Nelerdir?

Kadıköy Belediyesi memur alımı kadrosu ile Genel İdare Hizmetleri sınıfında istihdam edilmek üzere 6. ve 8. Dereceli kadrolara istihdam edilmek üzere 11 Zabıta Memuru alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda kontenjan dağılımı Kadın ve Erkek adaylar içerisinden şöyledir;

Zabıta Memuru Alımı Şartları Nelerdir?

Kadıköy Belediyesi yayımladığı ilan ile genel olarak adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacaktır. Bu yönde özel olarak ise yukarıda tabloda yer alan nitelikler dışında Boy ve yaş şartlarıda yer alacak.

KPSS Şartı Nedir?

2022 yılında yapılan KPSS'den Lisans için P3 ve Ön Lisans için P93 pan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Boy Şartı:

Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmak bununla birlikte Boy ve Kilo ölçümü orantılı olmak.

Yaş Şartı:

Belediye tarafından yapılacak Zabıta Memurluğu sınavı tarihi ile 30 yaşından gün almamış olmak gereklidir.

Sürücü Belgesi Şartı:

Adayların en az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gereklidir.

Yabancı Dil Sınavı Şartı:

Söz konusu zabıta memuru alımı için adaylardan İngilizce dilinden en az C seviyesinde puan almış olmak gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Zabıta Memuru alımında Belediye ye başvurular 2023 yılında alınacak. Bu kapsamda başvuru şartlarını sağlayan adaylar başvurularını sadece şahsen istenen belgelerle gerçekleştireceklerdir.

Başvuru Adresi: Hasanpaşa Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:2 Kadıköy-İstanbul 

Başvuru Tarihleri: 23 - 26 Ocak 2022

İLANIN TAM METNİ