Belediye memur alımı için ilan yayımlandı. 12 Aralık 2022 tarihi ile yayımlanan memur alımı ilanına göre Bahçelievler Belediyesi bünyesine 68 kişilik boş kadro ile farklı alanlarda Devlet Memuru alımı gerçekleştirecek. Söz konusu ilan ile Belediye 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliği ve Mahalli İdarelere İlk Defa atanacaklara dair uygulanacak Sınav ve Atama yönetmeliği ile KPSS Puanı ile memur alımı yapılacak. Peki hangi kadrolarda memur alımı yapılacak? Başvuru için adaylardan aranan nitelikler nelerdir? Tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Belediye Memur Alımı Kontenjan Dağılımı:

  • 40 Düz Memur,
  • 7 Mühendis,
  • 1 Peyzaj Mimarı,
  • 20 Zabıta Memuru,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Nitelikler Hangileridir?

Belediyenin memur alımı ilanına başvurular Genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak gerçekleştirilecektir. Özel Olarak ise, KPSS, Eğitim, Yaş ve mesleki şartlar aranacak.

Genel Başvuru Şartları:

Belediye ye başvuru için " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

KPSS Şartı:

2022 yılında yapılan KPSS'den Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 75 puan almış olmak şatı aranacaktır.

Yaş Şartı Kaç?

Belediye memur alımında Zabıta memuru alımı için 30 ve diğer pozisyonlar için 35 yaşından büyük olmamak şartı aranacak.

Zabıta Memuru Alımı Şartı:

Zabıta Memuru alımında Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Pozisyonuna Göre Eğitim Şartı Nedir?

Belediye Memur alımları Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecek olup kontenjana göre aşağıdaki tabloda belirtilen niteliklerin sağlanıyor olması gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Bahçelievler Belediyesi memur alımları için başvurular 2023 yılında alınacak. Şartları sağlayan adaylar başvuru belgeleri ile birlikte Şahsen başvuru yapacaklar.

Başvuru Tarihleri: 23 - 27 Ocak 2023

Başvuru Adresi: Bahçelievler Belediyesi Teknik Hizmetler Binası, Cemil Meriç Kültür Merkezi Çobançeşme Mahallesi Sanayi Cad. No:48 Yenibosna-Bahçelievler/İSTANBUL

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim