Sancaktepe Belediyesi memur alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelen ilana göre Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre 25 kişilik kadro ile Zabıta Memuru alımı gerçekleştirilecek. Alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu KPSS Puanı ile gerçekleştirilecek. Şartlar ve Kontenjan dağılım nedir?

Belediye Memur Alımı Kontenjan Detayları Nedir?

Sancaktepe Belediyesi bünyesine 25 Zabıta Memuru alımı yapacak. Mezuniyete göre kontenjan dağılımı şöyle:

Lise Mezunu: 6 Erkek ve 2 Kadın

Ön Lisans Mezunu: 8 Erkek

Lisans Mezunu: 6 Erkek ve 3 Kadın

olmak üzere Kadın Erkek adyalardan memur alınacak.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar nedir?

Sancaktepe Belediyesi Memur alımında geneş olarak 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda özel olarak ise, Mesleki, KPSS, Eğitim, Yaş ve Boy Şartları aranacak.

KPSS Şartı Nedir?

Adaylardan 2022 yılında yapılan KPSS'den puan almış olmak şartı aranacak. Buna göre Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Yaş Şartı:

Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak gereklidir.

Boy Şartı Nedir?

Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

Sürücü Belgesi Şartı:

13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Eğitim Şartı Nedir?

Lise Mezunları İçin: Herhangi bir Ortaöğretim Kurumundan (Lise veya Dengi Okul) mezun olmak,

Ön Lisans Mezunları İçin: Ön lisans düzeyinde eğitim veren Yüksekokulların: Adalet, Bilgi Yönetimi, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Güvenliği Teknolojisi, Büro Yönetimi, Çevre Koruma ve Kontrol, Çevre Sağlığı, Genel İşletme, Halkla İlişkiler, Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği, İlahiyat, İnsan Kaynakları Yönetimi, İş İdaresi, İşletme, İşletme Yönetimi, İşletmecilik, Mahalli İdareler, Maliye, Muhasebe, Sosyal Bilimler, Yerel Yönetimler programların birinden mezun olmak.

Lisans Mezunları İçin: Lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin: Bankacılık, Bilgi ve Belge Yönetimi, Ekonomi, Halkla İlişkiler, İktisat, İlahiyat, İnsan Kaynakları Yönetimi, İslami İlimler, İstatistik, İş İdaresi, İş Sağlığı ve Güvenliği, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Medya ve İletişim, Muhasebe, Mütercim ve Tercümanlık, Siyaset Bilimi, Sosyal Hizmet, Sosyoloji, Turizm, Uluslararası İlişkiler, Acil Yardım ve Afet Yönetimi, Uluslararası Ticaret, Yerel Yönetimler programlarının birinden mezun olmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye memur alımı için başvurular Ocak ayında alınacak. Başvurular sadece istenen belgelerle birlikte şahsen belediye ye yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 23 - 27 Ocak 2022

Başvuru Adresi: Sancaktepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne (Sancaktepe Belediyesi Ana Hizmet Binası Abdurrahmangazi Mah.Enderun Caddesi No:2)

İLANIN TAM METNİ