İş Bankası personel alımı yapıyor. Geçtiğimiz gün yayımlanan ilan ile İş Bankası bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Genel Müdürlük ve Şubelerinde görev yapacak Şoför alımı gerçekleştirilecektir. Banka Personel Alımı en az lise mezunu ve KPSS siz yapılacak olup Banka tarafından belirtilen nitelikleri sağlayan adaylar başvuru yapabileceklerdir. Bu kapsamda İş Bankası Şoför alımı yapacak. Peki adaylardan hangi şartlar aranacak?

İş Bankası Şoför Alımı Kontenjan Bilgisi:

Banka bünyesinde görevlendirmek üzere Genel Müdürlük Bölümlerinde veya Şubelerde görevlendirilmek üzere şoför olarak görev yapacak adaylar aranmaktadır. Ayrıca alımlar Türkiye Geneli yapılacaktır.

Şoför Görevleri Nedir?

İş Bankasındaki Şoför pozisyonundaki SRC belgesine sahip kişiler, Şubelerde, Genel Müdürlükte ve Bölge Müdürlüklerimizde ulaşım ve ulaştırma süreçlerinde görev alırlar.

Başvuru Şartları Ne Olacak?

İş Bankası Şoför alımı başvurusu için adaylardan bazı genel özel nitelikler aranacaktır. Bu kapsamda adayların,

Uyruk: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Eğitim: En az lise veya ticaret meslek lisesi mezunu olmak.

Yaş: 01.12.2022 tarihi itibariyle 28 yaşını doldurmamış olmak(01.12.1994 ve sonrasında doğmuş olanlar başvurabilecektir.)

Sağlık : Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak.

Askerlik: Askerlik görevini tamamlamış olmak.

Ehliyet: 2017 yılından önce alınmış en az B sınıfı ehliyet veya 2017 yılından sonra alınmış en az D1 sınıfı ehliyet sahibi olmak.

Psikoteknik Belgesi: 01.12.2023 tarihine  kadar geçerli bir psikoteknik belgesine sahip olmak.

Yeterlilik Belgesi: SRC1 ve SRC2 belgelerinden herhangi birine sahip olmak. SRC3 ve SRC4 belgelerinden herhangi birine sahip olmak.

Adli Sicil: Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak.

Hizmet Yükümlülüğü: Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak.

İkamet: Türkiye'de  ikamet etmek

Katılım : Daha önce, Bankamızın yaptığı Operasyon Elemanı, Operasyon Destek Elemanı, Şoför ve Özel Güvenlik Görevlisi sınavlarının herhangi birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak.

Başvurularu Süreci Devam Ediyor!

Banka Şoför alımı başvuruları için süreç 2023 yılı Ocak ayı başladı. Yeni yılın gelmesi ile ilanı duyuruan banka için başvurular devam ediyor. Bu kapsamda İş Bankası Şoför alımı başvuruları sadece Online olarak yapılacaktır. Başvuru için yukarıdaki nitelikleri sağlayan adaylar başvurularını Şubat sonuna kadar yapacaklar.

Başvuru için İş Bankası kariter adresin giriş yapmanız gereklidir. Eğer herhangi bir üyeliğiiz yoksa İş Bankası üyelik sistemi üzerinden üyelik oluşturabilirsiniz.

Başvuru Tarihleri: 5 Ocak - 28 Şubat 2023

BAŞVURU EKRANI BURADA

Editör: TE Bilisim