Daha önce yaptığımız haberlerde, PÖH alımlarında bayan ve erkek kadrolarına yönelik bilgilendirmeleri gerçekleştirmiş, başvuru yapacak adayların taleplerini ve düşüncelerini sormuştuk. Yaptığımız bu habere çok sayıda yorum geldi ve bazı adaylar bizlere isinolsa.com mail adresimiz üzerinden ulaştılar. PÖH alımlarındaki yaş şartlarıyla alakalı konuyu gündeme taşımamızı, onların düşüncelerine yer vermemizi istediler. Bizler de buradan hareketle, daha önce yaptığımız habere gelen adayların yorumlarına yer verdiğimiz bu yazıyı hazırlamayı uygun gördük. PÖH alımıyla alakalı daha önce yaptığımız haberimize ulaşmak için TIKLAYINIZ.

PÖH alımında yaş şartları konusu gündeme taşınmalı

Binlerce aday tarafından yaş şartlarında esnemenin yapılması, buradaki şartların değiştirilerek binlerce kişinin başvuru yapma hakkının sağlanması gerektiği yönünde düşünceleri aktarılıyor. Hem bize gelen geri bildirimler, hem de sosyal medya platformları üzerinden çok sayıda bu yönde geri bildirimlere ulaşmak mümkün. Daha önce yaptığımız habere adaylarımız tarafından aşağıdaki yorumlar yapıldı:

Renk körlüğü, boy şartları ve yaş şartının 35 e çekilmesi hakkında talepler

Yukarıda görüldüğü üzere yapılan yorumların neredeyse büyük bir çoğunluğu, ilgili ilan şartlarının değiştirilmesiyle alakalı sorular. Öyle ki vatandaşlar tarafından mail yoluyla da bu yönde çok sayıda geri bildirimler almaktayız. Bu haberimizde hem onların seslerini gündeme taşımak, duyulmayan yerlere ulaştırmaya çalışmak hem de başka görüş ve fikirlerini aktarmak isteyen ziyaretçilerimiz için bilgilendirme sağlamak istedik. Yorumlar alanından 35 bin polis alımında PÖH, PMYO, POMEM, PAEM gibi ilanlara yönelik düşüncelerinizi, taleplerinizi ve yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemiz üzerinden bunları yine gündeme taşımaya çalışacak, sesinizi duyurmak için çaba sarfedeceğiz...