Polis Akademisi Başkanlığı 07 Eylül 2020 tarihi ile resmi İnternet adtresi üzerinde yeni duyurularda bulundu. Yapılan duyurulara göre Başvuru süreci ve sınav sonuçları hakkında bilgilendirme yaptı. İşin Olsa ekibi olarak Polis Akademisinden gelen tüm duyuruları sizlere aktarıyoruz.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Polis Akademisi tarafından gelen duyuruya göre "Polis Akademisine Bağlı Güvenlik Bilimleri Enstitüsü, Adli Bilimler Enstitüsü ve Trafik Enstitüsü Lisansüstü Programlara Başvurular Başladı " 

Bu kapsamd 7 Eylül 2020 tarihi ile gelen duyuruda;

Polis Akademisine Bağlı Güvenlik Bilimleri Enstitüsü, Adli Bilimler Enstitüsü ve Trafik Enstitüsü Lisansüstü Programlara Başvurular başlamıştır.
Adaylar 7-18 Eylül tarihleri arasında ais.pa.edu.tr/ linkinden başvuru bilgilerini doldurarak alacakları başvuru formu dökümünü istenen belgeler ile birlikte Enstitüye teslim edeceklerdir.

Not:  Herhangi bir sebeple başvuru yapamayan adaylar ile yabancı uyruklu adayların başvuruları şahsen Enstitüde yapılacaktır.

Kontenjanlar, başvuru şartları ve sınav takvimi aşağıda belirtilmiştir.

Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Eğitim Programlarına Öğrenci Alımı için tıklayınız 

Adli Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Eğitim Programlarına Öğrenci Alımı için tıklayınız

Trafik Enstitüsü Lisansüstü Eğitim Programlarına Öğrenci Alımı için tıklayınız

SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Polis Akademisinden gelen bir diğer duyuruya göre ise Güvenlik Bilimleri Enstitüsü 2020 Yılı I. Doktora Yeterlik Sözlü Sınav Sonuçları hakkında oldu. Akademi 07 Eylül 2020 ile sonuçları adaylarla paylaştı. Adaylar sınav sonuçlarını e-Devlet yolu ile İnternet ortamından öğrenebilirler.

SINAV SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2020 PMYO ve BEKÇİ ALIMI DUYURUSU HALA BEKLENİYOR!

Polis Akademisi her gün yeni bir duyuru yayımlamaya devam ediyor. Polis alımı ve Bekçi alımı için henüz bir duyuru yayımlanmadı. Ancak bu hafta içerisinde yayımlanması bekleniyor. İlandan haberdar olmak için İşin Olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim