Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı personel alımı yapıyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinin personel ihtiyacı için Sözleşmeli Personel Alacak.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 28 Temmuz 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere 1 adet Mühendis, 1 adet Tekniker, ve 3 adet Teknisyen olmak üzere toplamda 5 kişilik kadrosu ile Sözleşmeli Personel Alacak. Adayların kadroya girebilmeleri için KPSS B grubu puan durumu esas alınarak en az 70 puan almaları gerekmektedir. 

Başvuruda bulunacak adaylardan hangi şartlar aranmaktadır?
  • 657 Sayılı Devlet memurları Kanunun 48. maddesinde yer alan A bendindeki şartları taşıyan adaylar,
  • ÖSYM tarafından lisans mezunları için 22 Mayıs 2016, ortaöğretim ve önlisans mezunları için 27-28 Eylül 2014 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan türleri itibarıyla en az sözleşmeli pozisyonun karşısında belirtilen taban puanları almış olmak,
  • Son Başvuru tarihi itibari ile belirtlen pozisyonlardan mezun olana daylar,
  • Adaylar sözleşmeli pozisyonlardan sadece biri için başvuruda bulunabilecektir. Aynı aday tarafından birden fazla kadro için başvuru yapılması halinde başvuruları geçersiz sayılacaktır.
  • 06/06/1978 tarih ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” ın ek 1 inci maddesinin son fıkrasında yer alan istisnalar dışında, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesi feshedilen veya sözleşme dönemi içinde sözleşmesini tek taraflı fesheden sözleşmeli personel, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilmeyecektir.
  • YDS’den en az aşağıdaki tabloda sözleşmeli pozisyonun karşısında nitelikleri belirtilen düzeyinde puan almak veya buna denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir belgeye sahip olmak. (Yabancı dil sınavların eşdeğerlilikleri; ÖSYM’nin http://osym.gov.tr internet adresinin “Basın Açıklamaları ve Genel Duyurular” bölümünde yayınlanan Yabancı Dil Eşdeğerlilikleri tablolarından, ilanda belirtilen başvuru tarihi itibariyle güncel olanına göre yapılacaktır.) Yabancı dil düzeyine ilişkin belgelerin geçerlilik süresi başvurunun son günü dikkate alınarak hesaplanır. Yabancı dil düzeyine ilişkin belgelerin geçerlilik süresi beş yıldır.
BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 28 Temmuz 2016 tarihi ile 15 Ağustos 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. başvurular, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Hakkı Turayliç Caddesi No:5 06338 Emek-ANKARA adresine şahsen veya postayla yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurularda doğabilecek gecikmelerden Bakanlığımız sorumlu olmayacaktır. Eksik belge ve bilgileri bulunan başvurular işleme konulmayacaktır. İlanın Metnine Buradan Ulaşabilirsiniz.