Sivas Cumhuriyet Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna göre 4/B sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar Üniversite hastanesi ve Diş Hekimliğine yapılacak. Başvurular İlanın yayın tarihi ile başlamış olup artık sona ermektedir. 

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 67 kişilik boş kadro ile Hemşire, Sağlık Teknikeri, Röntgen Teknisyeni ve Biyolog alımları yapılacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek olup kadro dağılımı şöyledir;

Değerlendirmeler KPSS Puanına Göre Yapılacak!

Üniversitenin persone alımı için adaylardan KPSS şartı talep edilemkteydi. Bu yönde adaylara herhangi bir yazılı veya sözlü olarak sınav yapılmaksızın KPSS puanı ele alınarak yapılacak sıralama ile belirlenecektir.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Atanmaya hak kazanan adayların isimleri başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 10 (on) iş günü içerisinde www.cumhuriyet.edu.tr adresinden ilân edilecektir. Bu ilân tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Adayların puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGUNALASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA