Sivas Cumhuriyet Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapıyor. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak üzere Sağlık Hizmetleri Araştırma ve Uygulama hastanesine 657 Sayılı devlet memurları kanunun 4/B maddesine göre sağlık sektöründe bulunan boş pozisyonlarına atama yapacak. Söz konusu ilana göre adaylardan KPSS B Grubu puan durumu esas alınarak yapılacak sıralamaya göre adayların yerleşimleri yapılacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 45 kişilik boş kadrosu ile gelirleri özel bürçeden karşılanmak üzere, 1 Sağlık Fizikçisi, 2 Diyetisyen, 3 Fizyoterapist, 2 Diğer Sağlık personeli, 37 Sağlık teknikeri alımları yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Yukarıdaki pozisyonlara başvuru yapacak adaylardna bazı nitelikler aranıyor. Buna göre, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezuları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli ayllığı almıyor olmak, Son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşından gün almamış olmak, Görevini yapasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Deneyim istenen epozisyonlar için SGK dökümüne sahip olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi personel alımı başvuruları ilanın resmi gazetede yayımlanması ile birliktte yani bugün ( 27 Haziran 2019 ) itibari ile başladı ve en geç 15 gün içerisinde yani 11 Temmuz 2019 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Adaylar başvurularını Sivas Cumhuriyet Üniversitesi resmi internet sayfası www.cumhuriyet.edu.tr den ilan tarihi itibariyle temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte (belgelerin aslı görülerek Personel Dairesi Başkanlığınca onaylanmış) Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta,fax ve internet kanalıyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Atanmaya hak kazanan adayların isimleri başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 10 (on) iş günü içerisinde www.cumhuriyet.edu.tr adresinden ilân edilecektir. Bu ilân tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İlanın tam metnini incelemek için Buraya Tıklayınız.