Kafkas Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda Sözleşmeli personel alımı yapacak. Resmi Gazetede yayımlanan ilana göre Kafkas Üniversitesi 92 kişilik kadro ile Sağlık Personeli Alımı yapacak. Bu yönde Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğüne alım yapılacak personel kadroları ve başvuru şartları haberimizin devamındadır.

Sözleşmeli Persomnel Alımı Kadroları Nedir?

Kafkas Üniversitesi 92 kişilik boş kadro ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak üzere, Hemşire, Ebe, Eczacı, Röntgen Teknisyeni, Laborant, Psikolog, Dğer Sağlık Personeli alımı yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Başvuru yapacak adaylarda, öğrenimle ilgili koşullar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesindeki aşağıda belirtilen genel şartlar aranır.

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2. Taksirli Suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak,

3. Başvuru tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak,

4. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak,

5. 657 sayılı Kanununun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engeli bulunmamak,

6. Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar.

Ayrıca Özel Olarak ise;

2018 veya 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak ve Aranılan nitelikler bölümünde belirtilen öğrenim düzeyinden mezun olmak şartı aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Kafkas Üniversitesine personel alımı için başvurular ilanın yayım tarihi olan 27 Ekim 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani en geç 11 Kasım 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular geçerli sayılacaktır. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına yapılmış olması gereklidir.

Editör: TE Bilisim