İstanbul Üniversitesi personel alımı yapacak. 15 gün önce yayımladığı ilana göre İstanbul Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını gidermek için 40 kişilik boşluk ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtmişti. Başvurusunu yapmış olan adaylar sonuçları beklerken hala başvuru yapmamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak bir kez daha detaylı bilgi vereceğiz.

İstanbul Üniversitesi Hemşirelik pozisyonu için 40 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını ilan etti. Bu yönde İstanbul Üniversitesi Özel Bütçeden ücreti karşılanmak üzere Sağlık meslek lisesi hemşirelik bölümü mezunu olan hemşire alımı yapacak. Bu yönde Sağlık personeli alımı için adaylardan KPSS şartı aranacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Öncelikle adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan kamu Personeli Seçme Sınavından lise seviyesinde KPSSP94 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmaları gereklidir.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

İlgili ilan için başvurular 10 Haziran 2019 tarihinde başlamış olup en geç 25 Haziran 2019 tarihine kadar yapılması gereklidir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte İstanbul Üniversitesi personel daire başkanlığına yapılacaktır.

SONUÇLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ:

Başvuru yapmış olan adayların en çok merak ettiği konulardan biriside sonuçların ne zaman açıklanacağı oldu. İstanbul Üniversitesi aldığı başvuruları inceleyecek ve en geç 7 iç günü içerisinde üniversitnin resmi internet adresi olan www.istanbulc.edu.tr adresinden ilan edilecetir. İlan hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için Buraya Tıklayınız.

DİĞER SÖZLEMELİ PERSONEL ALIMLARIN BURADAN ULAŞABİLİRSİNZ.